Winter arrangement

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Daarna lekker opwarmen bij een kampvuur of sluit af met een heerlijke winter barbecue. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Al veel jaren op rij de populairste activiteit van TeamBiesbosch; Escape Island Biesbosch!

Escape Island ‘The Original” is al sinds 2015 een unieke activiteit bij TeamBiesbosch! De Biesbosch is een gebied met een rijke historie en prachtige natuur, dit is dan ook het thema van onze escape activiteiten. Jullie worden niet opgesloten in een Escape Room, maar gaan als groep griendwerkers ons Escape Island Biesbosch op! Eénmaal aangekomen gaat de brug omhoog en gaat de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen en komt jullie groep droog van het eiland? Indien het jullie niet lukt op tijd de brug te laten zakken, krijg je misschien wel natte voeten… 😉

Omdat deze activiteit zo populair is, hebben we inmiddels 2 Escape Islanden waardoor er nu ook groepen direct tegen elkaar kunnen strijden… Welk team weet als eerste te ontsnappen en houdt de voeten droog!? Bij Escape Island Biesbosch draait het om samenwerken, plezier en presteren onder tijdsdruk. Daarbij is ons Escape Island “The Original” uitermate geschikt als onderdeel voor je uitje.

Ga jij met je collega’s, vrienden of familie deze uitdaging aan? Neem dan nu contact op. We challenge you!

 

 

 

 

Reviews door klanten

Totaalscore
4,8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

We zijn ontsnapt en nog droog!

Leuke escape activiteit en dan buiten. Was gezellig!!

Thomas van Os