Teamchallenge, onze fysiekere samenwerkingsactiviteit. Tijdens de verschillende teamopdrachten dien je met je team goed te overleggen en samen te werken.  Meerdere spellen zullen volgen, lukt het jullie om binnen je team goed te communiceren en er als TEAM het beste uit te halen? Onze teambuilding werpt een nieuwe kijk op de samenwerking binnen je team. Ga jij met jouw team de ultieme uitdaging aan? Bedwing als team de verschillende onderdelen in onze teamchallenge, denk hierbij o.a. aan een stormwand, de vertrouwensdriehoek en ons slackline-parcours.

Tijdens de teamchallenge komt het aan op vertrouwen, samenwerken, communiceren & natuurlijk plezier!

Samenwerken bij TeamBiesbosch

Bij TeamBiesbosch hebben we veel activiteiten die de samenwerking bevorderen. Binnen de teambuilding hanteren we eigenlijk drie varianten:
1. Mastermind: Diverse samenwerkingsspellen met een laag fysiek component en meer gericht op de denkvermogen.
2. Teambuilding: Diverse samenwerkingsspellen met een zowel fysieke als mentale kant.
3. TeamChallenge: Diverse samenwerkingsspellen met een meer fysieke kant, waarbij ook het denkvermogen een rol speelt.
Alle drie de varianten zijn overigens toegankelijk voor een brede doelgroep. Uiteraard denken we graag met jullie mee om zo tot de perfecte invulling te komen.

Hoe meer je samenwerkt, hoe makkelijker het wordt om de verschillende opdrachten goed te volbrengen. Teambuilding past ook uitstekend in een vergaderarrangement, na het vergaderen even héérlijk samen bezig zijn in de buitenlucht! Wij beschikken over een prachtige locatie met veel mogelijkheden aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je teamuitje compleet maken met onze cateringmogelijkheden? Geen probleem! Neem gerust dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Teamchallenge met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie