Teambuilding in de Biesbosch

Als je op zoek bent naar een locatie voor een leuke teamdag, ben je bij ons op het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen kiezen voor een gezellig uitje, maar het is ook mogelijk om te gaan voor een leerzame dag! TeamBiesbosch biedt de perfecte combinatie waarin we leuk & leerzaam samenbrengen in één programma!

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na het ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door jullie aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen kan deelnemen.

Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij een aantal van onderstaande onderwerpen worden stilgestaan:

  • teamrollen
  • effectiviteit
  • luisteren
  • omgaan met feedback
  • visie op samenwerken

Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch zullen we van start gaan met nieuwe teambuilding activiteiten, vooraf maken we de keuze uit bijvoorbeeld het Escape Island, samenwerken op hoogte of andere spelvormen waarbij samenwerken centraal staat. Hierbij wordt teruggekoppeld op de nabespreking van het ochtendprogramma.

Teamdag/ teamtraining op maat

Uiteraard kun je in de middag ook kiezen voor een programma met activiteiten zoals klimmen, boogschieten, vlotbouwen en varen, kanovaren en/of het survivalparcours.
Aan het eind van de middag evalueert het team samen met de trainer de dag en de verschillende leerpunten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna je nog kunt napraten onder het genot van een hapje & drankje.

Dit bedrijfsuitje met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant!
Voor onze training werken we samen met Wansink & Wansink.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 14 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Leuke en leerzame dag

Wij hebben met Herbalife een ondernemerstraining gevolgd. Assertiviteit, luisteren, doorzettingsvermogen, out of the box denken. We hebben de dag goed gebruikt!

Herbalife

TeamBuilding in een mooie omgeving

Vertrouwen in elkaar, luisteren, de leiding nemen. Op een leuke manier verder komen als team, dat hebben we samen met TeamBiesbosch gedaan!!

Universiteit Utrecht