Mastermind is teambuilding waarbij er fysiek niet heel veel van de deelnemers wordt gevraagd! Wel is het van belang dat alle deelnemers hierbij goed samenwerken, een échte teambuildings activiteit dus! Voor alle mastermind onderdelen dienen de deelnemers met elkaar tot een oplossing te komen. Welk team werkt het beste samen en lukt de opdrachten tot een goed einde te brengen!? Het Mastermind onderdeel bestaat niet uit één spel maar zijn verschillende toegankelijke spellen, waarbij het draait om samenwerken, communicatie en inzicht. Iedereen kan aan dit onderdeel deelnemen! Of je nu met de goede ideeën komt of goed bent in de uitvoering.. iedereen kan hierbij zijn of haar rol pakken. Ter plaatse bekijken we welke spellen het beste aansluiten bij jullie groep.

Toegankelijk & samenwerken!

Combineer deze activiteit met één van de vele andere mogelijkheden op onze prachtige locatie aan het water. Mastermind wordt vaak gekozen bij een semi-actief programma of als onderdeel van een uitgebreider programma. Een semi actief programma kan bijvoorbeeld bestaan uit een combinatie van mastermind, boogschieten en ons Escape Island. Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie volledig gericht op de competitie of juist afgewisseld met actieve activiteiten. Alle combinaties zijn mogelijk, uiteraard denken we graag met je mee om zo tot het perfecte personeelsuitje te komen. TeamBiesbosch zal alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen. Wij staan voor plezier, samen ervaren, en een mooie herinnering aan een uitje waar nog lang over zal worden nagepraat!

Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd bedrijfsuitje van te maken. Op zoek naar een super toegankelijke & rustige activiteit, dan zit je met het onderdeel matermind helemáál goed! Sommige onderdelen zijn zelfs op het terras uit te voeren. Nieuwsgierig geworden naar een teamuitje met deze activiteit, neem dan nu contact op!

Mastermind met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie