Teamchallenge, de fysiekere samenwerkingsactiviteit. Tijdens de verschillende teamopdrachten dien je met je team goed te overleggen. Welk team luistert het beste naar elkaar en weet de beste score neer te zetten? Meerdere spellen volgen, lukt het jullie om binnen je team goed te communiceren en er als TEAM het beste uit te halen!? Onze teambuilding werpt een nieuwe kijk op de samenwerking binnen je team. Ga jij met jouw team de ultieme uitdaging aan? Bedwing als team de verschillende onderdelen in onze teamchallenge, denk hierbij o.a. aan een stormwand, de vertrouwensdriehoek en ons slackline-parcours.

Tijdens de teamchallenge komt het aan op vertrouwen, samenwerken, communiceren & natuurlijk plezier!

Samenwerken bij TeamBiesbosch

Bij TeamBiesbosch hebben we veel activiteiten die de samenwerking bevorderen. Binnen de teambuilding hanteren we eigenlijk drie varianten:
1. Mastermind: diverse samenwerkingsspellen met een laag fysiek component en meer gericht op de denkkracht.
2. Teambuilding: diverse samenwerkingsspellen met een zowel fysieke als mentale kant.
3. TeamChallenge: diverse samenwerkingsspellen met een méér fysieke kant, waarbij ook de denkkracht een rol speelt.
Alle drie de varianten zijn overigens toegankelijk voor een brede doelgroep. Uiteraard denken we graag met jullie mee om zo tot de perfecte invulling te komen.

Hoe meer je samenwerkt hoe makkelijker het wordt de verschillende opdrachten goed te volbrengen. Teambuilding past ook uitstekend in een vergaderarrangement, na het vergaderen even héérlijk samen bezig zijn in de buitenlucht! Wij beschikken over een prachtige locatie met veel mogelijkheden aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je teamuitje compleet maken met onze cateringmogelijkheden? Wil jij ook op een unieke locatie samenwerken met je collega’s, neem dan nu contact op!

Teamchallenge met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie