Duurzame uitjes in de Biesbosch

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dat betekent dat wij er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Al meerdere jaren beschikken wij over het gouden label, hier zijn we érg trots op en doet recht aan onze manier van duurzaam ondernemen in het prachtige Nationaal Park de Biesbosch, het gebied waar onze thuisbasis ligt.

Genieten van de natuur en een actief dagje weg, bij ons kan het!

Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur in Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken. Na een heerlijke biologische lunch met streekproducten, kun je gaan kickbiken langs dit prachtige gebied of een flintstone auto bouwen met gerecyclede materialen. Uiteraard sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue op onze locatie.

We maken graag een programma op maat, alle activiteiten zijn bij ons te mixen tot een passend personeelsuitje.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 15 reviews

Totaalscore
4,7
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Goed dat er bewust wordt omgegaan met de omgeving!

Zelf zitten we in de groene stroom dus dan is het fijn om te maken te hebben met een bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft. Met de kano en GPS de Biesbosch in past helemaal in onze visie

Zelfstroom