Kano Event in de Biesbosch

De kano adventuretocht is een toegankelijk en uniek uitstapje door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Dit teamuitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving, samenwerken & plezier. Na een eventuele koffieontvangst met heerlijke biesboschflap en een welkomstwoord, worden jullie verdeeld in teams en een ontvangen jullie een kaart. Daarna helpen we iedereen met het instappen van de kano en starten we deze avontuurlijke tocht die gericht is op samen doen, samen beleven.

Teambuilding

Je vaart met de kano (3 persoons Canadese kano’s) van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaarm, maar op de eilanden barst te teamstrijd los! Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten bij de verschillende samenwerkingsopdrachten? Welk team wint en ontvangt aan het einde van de middag dé TeamBiesbosch troffee en champagne? Na afloop kunnen jullie genieten van een borrel en/ of héérlijke barbecue. Wij bieden compleet verzorgde arrangementen!

Toegankelijk uitje

Voor de deelnemers die niet in de kano willen, bestaat de mogelijkheid om motorboten te verzorgen zodat ook zij kunnen deelnemen! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit. Dit bedrijfsuitje is toegankelijk en vooral heel erg leuk voor het hele team!

Op zoek naar een toegankelijk uitje voor iedereen? Neem dan nu contact op voor onze Kano adventuretocht!

 

Kano adventuretocht met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch Experience – arrangement met collega’s

Biesbosch Experience, hét nationaal park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Teambuilding, lasergamen en mastermind maken van uw dag een geslaagd uitje. Stel uw bedrijfsuitje zelf samen en kies voor een actieve natuurbeleving!

Meer informatie

Biesbosch Adventure – arrangement met collega’s

De Biesbosch-adventure, het programma wat volledig op maat kan worden aangeboden. Maak zelf uw keus uit onze activiteiten en stel uw middag of dag samen met voor iedereen toegankelijke activiteiten. Uiteraard verzorgen wij voor u de catering in een gezellige ambiance.

Meer informatie