Dé Biesbosch Experience, onze topper!

Biesbosch Experience, het volledig verzorgde dagprogramma! Dit arrangement biedt dé combinatie tussen natuurbeleving en actief bezig zijn! Hét Nationaal Park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Daarnaast combineren we dit dagprogramma met de unieke activiteiten op onze prachtige eigen locatie. Stel je bedrijfsuitje volledig zelf samen! Actieve natuurbeleving!

Hét complete dagprogramma

Het Nationaal Park de Biesbosch met zijn karakteristieke kreekjes leent zich uitstekend voor onze mooie kanotochten. Voor de deelnemers die niet willen kanovaren kunnen we motorbootjes verzorgen. Na de lunch kun je kiezen uit een tal van activiteiten: escape island, lasergame, survival, teamspelen, high team adventure, klimmen, flinstone rally, vlotvaren en kickbiken of doe het wat rustiger aan met een fietstocht, boogschieten en/ of het mastermind. Wij denken graag met jullie mee om tot het perfecte bedrijfsuitje op maat te komen!

Jullie personeelsuitje kan er als volgt uit zien:

  • 10.00  ontvangst met koffie/ thee en Biesboschflap
  • 10.30  kano of suptocht door de Biesbosch. Uiteraard kun je ook met de motorboot of elektrische sloep deelnemen, dit is speciaal voor de deelnemers die het wat rustiger aan willen doen.
  • 13.00  lunch: Brabantse koffietafel in het restaurant. Heerlijk even bijkomen van de prachtige natuur.
  • 14.00  Aanvang middagprogramma: een keuze uit onze vele activiteiten. Bepaal zelf het thema; samenwerken, teambuilding of vooral veel plezier. Wij plaatsen de passende activiteiten erbij.
  • 17.30  sluit je dag af met een heerlijke barbecue aan het strand of in ons restaurant.

Tip: feestavond ter afsluiting met een beachparty op ons strand.

Uiteraard kun je deze activiteiten ook combineren met een vergadering in de ochtend, wij denken graag met je mee over de invulling van jullie teamuitstapje.

Top georganiseeerd, mooie locatie. Rabobank Altena Biesbosch

Totaalscore
5,
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Top uitje

Compleet verzorgd en mooie locatie.

Rabobank Altena Biesbosch

Super locatie

Een super leuke locatie voor een no nonsense feestje!

X2O

Goed geregeld

We werden goed ontvangen, mochten even rustig omkleden en een kop koffie doen. De activiteiten werden enthousiast begeleid.

Joyce