Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben een toegankelijke Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Expeditie Biesbosch bieden we aan in Nationaal Park de Biesbosch! Je vaart met de kano van eiland naar eiland, waar diverse teamuitdagingen op jullie wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer lekker bezig zijn met een unieke natuurbeleving. Samenwerking, behendigheid, creativiteit en een goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eilandraad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen Expeditieleider. Samen verzin je een groepsnaam en ontvangen jullie per team een eigen vlag en bandana’s. Gaan jullie de uitdaging aan?

Mogelijke proeven tijdens de Expeditie:

– kennisproef
– oversteek
– kanogames
– denkopdrachten
– balansproef
– bamboe-opdracht

Na alle proeven ontdek je in welk team de échte Robinsons zitten… Wint jouw team de beker? Tevens kun je na dit leuke uitje samen genieten van een borrel en/of heerlijk diner in de jachthaven. Het is ook mogelijk voor een barbecue op onze locatie te kiezen, hiervoor is een kleine verplaatsing nodig. Er zijn volop mogelijkheden, vraag ons ernaar!

Dit unieke groene teamuitje is zéér geschikt om samen met je collega’s te komen beleven! Hierbij alvast een leuk filmpje, waardoor je de sfeer van dit relaxte uitje kunt ervaren. Zin om samen met je collega’s Nationaal Park de Biesbosch te ontdekken? Neem dan nu contact met ons op!

Expeditie Biesbosch met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Escape Island Biesbosch – arrangement met collega’s

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Biesbosch Experience – arrangement met collega’s

Biesbosch Experience, hét nationaal park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Teambuilding, lasergamen en mastermind maken van uw dag een geslaagd uitje. Stel uw bedrijfsuitje zelf samen en kies voor een actieve natuurbeleving!

Meer informatie

Outdoor Weekend – arrangement met collega’s

Een heel weekend in de Biesbosch met uw bedrijfsuitje, bij ons kan het! We kunnen het hele programma voor u organiseren. Een compleet outdoorprogramma, de catering en overnachtingen allemaal op één locatie. Maak gebruik van alle faciliteiten die Team Biesbosch en de Kurenpolder Recreatie te bieden heeft.

Meer informatie