Escape Island “The Original” als bedrijfsuitje

Al meer dan 6 jaar de populairste activiteit van TeamBiesbosch: Escape Island Biesbosch!

Escape Island ‘The Original” is al sinds 2015 een unieke activiteit bij TeamBiesbosch! De Biesbosch is een gebied met een rijke historie, dit is dan ook het thema van onze escape activiteiten. Jullie worden niet opgesloten in een Escape Room, maar gaan als groep griendwerkers ons Escape Island Biesbosch op! Eénmaal aangekomen gaat de brug omhoog en gaat de uitdaging écht beginnen. Het wordt hoog water… Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen en komt jullie groep droog van het eiland? Indien het jullie niet lukt op tijd de brug te laten zakken, krijg je misschien wel natte voeten… 😉

Omdat deze activiteit zo populair is hebben we inmiddels 2 Escape Islanden waardoor er nu ook groepen direct tegen elkaar kunnen strijden… Welk team weet als eerste te ontsnappen en houdt de voeten droog!? Bij Escape Island Biesbosch draait het om samenwerken, plezier en presteren onder tijdsdruk. Daarbij is ons Escape Island “The Original” uitermate geschikt als onderdeel voor je bedrijfsuitje.

Ga jij met je collega’s, vrienden of familie deze uitdaging aan, neem dan nu contact op! We challenge you!

Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan onze Escape Room Biesbosch, teambuilding spellen of het vlotbouwen en varen, kijk bij de Biesbosch-Adventure voor nog meer mogelijkheden. Wij maken elk uitje op maat zodat de dag precies bij jullie past, of je nu met je bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid, samen doen, en een onvergetelijke herinnering aan jullie dagje uit! Je uitje beginnen met een héérlijke biesboschflap, deze lokale lekkernij is een échte aanrader, we bieden volop cateringmogelijkheden dus mocht je tussendoor een lunch en of afsluitend diner wensen, wij bieden het complete arrangement.

 

Reviews door klanten

Totaalscore
4,8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

We zijn ontsnapt en nog droog!

Leuke escape activiteit en dan buiten. Was gezellig!!

Thomas van Os

Escape Island was super ingericht!

Kleedruimtes en toiletten waren goed! Escape Island was super ingericht!

SamenDoen

Enthousiaste medewerkers

Met name het enthousiasme van medewerkers van team biesbosch werkte aanstekelijk voor onze mentoren en leerlingen.

Munnikenheide college