Het ultieme samenwerken met collega’s!

De High Team Adventure betekent samenwerken op 12 meter hoogte en vertrouwen op elkaar! Maak met deze activiteit een vrije val, klim langs de paal naar 12 meter hoogte bij de high all aboard of help elkaar steeds een stapje verder op de Jacobsladder… Een grensverleggende, maar toegankelijke ervaring! Zijn er deelnemers die dit echt niet kunnen of durven? Geen probleem! Ook de deelnemers op de grond spelen een belangrijke rol bij deze activiteit.

Onderdelen High Team Adventure personeelsuitje

Deze activiteit op hoogte bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Gaan jullie de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 12 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog makkelijk, maar dan komen er nog 3 collega’s bij. Als jullie durven, houd je elkaar vast en gaan jullie achterover hangen.
  • Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Om elkaar in het midden te passeren, is het nodige vertrouwen nodig.
  • De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van je teamgenoten heb je écht nodig. Haal jij het om de bal te raken?
  • De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat je écht met z’n 3en moet samenwerken om boven te komen. Komt jouw team compleet boven!?
  • De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaiennest te komen door middel van goede samenwerking.
  • Vrije val: Wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt er op door je collega’s opgevangen te worden? Geloof ons dat is een blijvende herinnering!

Afhankelijk van de beschikbare tijd zal er een keuze gemaakt worden uit de bovenstaande onderdelen. Niet iedereen hoeft omhoog, elkaar coachen, aanmoedigen, zekeren en zelfs foto’s maken is nét zo belangrijk!

Bekijk een leuk filmpje van deze spannende activiteit

De High Team Adventure kan een spannend onderdeel zijn van jullie teamuitje in Brabant. Combineer dit met andere activiteiten zoals ons Escape Island, vlotbouwen en varen of het lasergame. Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken. Enthousiast geworden? Neem nu contact op voor dit unieke Brabantse uitje op de mooiste locatie van Nederland!

High Team Adventure met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie