Kano Event in de Biesbosch

De kano adventuretocht is een toegankelijk en uniek uitstapje door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Dit teamuitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving, samenwerken & plezier. Na een eventuele koffieontvangst met heerlijke biesboschflap en een welkomstwoord door onze begeleiders worden jullie verdeeld in teams. Daarna helpen we iedereen met het instappen van de kano en starten we deze avontuurlijke tocht die gericht is op samen doen, samen beleven. Door middel van een kaart dienen jullie de route naar verschillende eilanden in de Biesbosch te vinden.

Teambuilding

Je vaart met de kano (3 persoons Canadese kano’s) van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaar maar op de eilanden barst te teamstrijd los! Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten bij de verschillende samenwerkingsopdrachten? Welk team wint en ontvangt aan het einde van de middag de beker én champagne?! Na afloop heerlijk genieten van een borrel en/ of héérlijke barbecue? Wij bieden compleet verzorgde arrangementen!

Toegankelijk uitje

Voor de deelnemers die niet in de kano willen bestaat de mogelijkheid motorboten te verzorgen, zodat ook zij kunnen deelnemen! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen! Dit bedrijfsuitje is toegankelijk en vooral heel erg leuk!

Op zoek naar een toegankelijk uitje voor iedereen, neem dan nu contact op voor onze Kano Adventuretocht!

 

Populair uitje in de Biesbosch

Totaalscore
5,
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Geweldige dag, heerlijke BBQ

Zeer duidelijke offerte en communicatie voor ons programma op maat. Goede ontvangst, professionele begeleiding tijdens de activiteiten en een heerlijke BBQ als afsluiter van deze mooie dag.

ASML

Begeleiding met gevoel

Een mooie middag actief bezig zijn met ons team. Begeleiding met gevoel voor setting.

BNP Paribas Cardif