Origineel Bedrijfsuitje

Tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch vind je Klimpark Biesbosch met zijn verschillende spectaculaire touwbruggen, hindernissen en ziplines. Een klimpark van dit niveau en met dergelijke unieke mogelijkheden vind je nergens en is een prachtige activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Je bent continu gezekerd, dus om de veiligheid van je personeel of collega’s hoef je je geen zorgen te maken. De verschillende parcoursen in het Klimpark zijn zo ingericht dat het geschikt is voor een breed publiek. Van de fanatieke klimfanaat tot de recreatieve klimmer, voor iedereen is er een gepaste route! Bovendien zit het klimpark direct naast TeamBiesbosch met al haar outdoor activiteiten.

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten

TeamBiesbosch heeft het klimpark ontwikkeld en heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij hebben activiteiten voor alle doelgroepen en kunnen dus voor alle groepen een passend programma op maat maken. “Actief in de natuur” en “samen doen, samen beleven” zijn uitspraken waar wij voor staan. Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten. Denk daarbij aan: kanovaren door de Biesbosch, lasergamen, boogschieten, survival, teambuilding, vlotvaren, de High Team Adventure en nog veel meer. Het klimpark past uitermate goed in een compleet programma!

Op zoek naar een teamuitje met volop uitdaging, afwisseling en gezelligheid? Klimpark Biesbosch is hiervoor zeer geschikt. Lijkt deze activiteit je passend voor jullie personeelsuitje? Neem dan nu contact met ons op!

 

Klimpark Biesbosch met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie