Natuurlijk mag het fietsen in de Biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet, de ander omdat het gezond is en weer een ander omdat het in de buitenlucht zo heerlijk toeven is. Daarbij hebben veel (natuur)gebieden stiekem best iets moois te bieden. Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes, maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in Nationaal Park de Biesbosch. TeamBiesbosch heeft de mooiste route voor jullie uitgezocht. Met kaart en GPS worden jullie zelf op pad gestuurd om deze fietstocht te rijden door dit prachtige natuurgebied. Omdat alleen fietsen ook maar zo alleen is, is het ook mogelijk om op tandems de Biesbosch te beleven.

Groep XL:

Bij grote(re) groepen is het mogelijk om een keuze programma samen te stellen. Daarin maken de deelnemers vooraf de keuze tussen een actief of semi actief programma. Het actieve programma kan bijvoorbeeld bestaan uit: survivallen & vlotbouwen en varen. Het semi actieve programma bestaat bijvoorbeeld uit fietsen & boogschieten. Zo heb je een programma met daarin voor ieder wat wils, uiteraard zijn de activiteiten helemaal naar wens samen te stellen. Wij bieden gezelligheid, veelzijdige activiteiten op maat en volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken op de mooiste locatie van Nederland. Boek nu jullie bedrijfsuitje in Nationaal Park de Biesbosch!

Fietsen en Greenkey:

Bij TeamBiesbosch houden we rekening met de natuur. We zijn gespecialiseerd in duurzaam ondernemen en zijn dan ook erg trots dat wij beschikken over Green Key GOUD.

Fietstocht met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie