Reis terug in de tijd met onze Flintstone Rally. Deze unieke activiteit moet je écht een keer gedaan hebben en zul je zeker niet snel vergeten! De Flintstone Rally is een super leuke activiteit voor collega’s, vrienden, familie & klasgenoten. Een rally op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar wat is er nou leuker dan een rally in een zelf gemaakte Flintstone auto? Met de door ons geleverde materialen bouw je een Flintstone auto, welke ook écht moet kunnen rijden en waarmee je het opneemt tegen de andere teams. Lukt het jouw team ons parcours te volbrengen en de snelste tijd neer te zetten?

Tijdens deze activiteit komt het aan op creativiteit, inzet, samenwerking en natuurlijk veel plezier, hilariteit is zeker gegarandeerd!

Yabba Dabba Doo!

Competitie & plezier met de Flintstone Rally!

Combineer deze activiteit met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Wat dacht je van een programma volledig gericht op competitie? Veel van onze activiteiten zijn hier zeer geschikt voor! Nadat we de teams hebben gemaakt, bestaat de mogelijkheid om het direct tegen elkaar op te nemen. Denk aan een combinatie van o.a. de teamopdrachten, het Escape Island, ons survivalparcours en/of het vlotbouwen en varen. Het winnende team laat de champagne knallen en neemt onze felbegeerde beker mee naar huis! TeamBiesbosch haalt graag alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij staan voor gezelligheid, samen beleven, en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit. Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen!

Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken. Meer informatie over een leuk bedrijfsuitje? Neem dan nu contact met ons op.

 

 

Flintstone Rally met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie