Ervaar de lol en de spanning van het blaaspijp schieten! Heb je als kind weleens erwtjes of besjes weggeschoten in een PVC buis? Bij TeamBiesbosch gaat het toch net even anders, wij schieten namelijk met pijltjes van hout of aluminium. Tevens beschikken we over blaaspijpen voor zowel kinderen als volwassenen, wat deze activiteit zeer geschikt maakt voor jong en oud! Daarbij wordt gelet op de houding, het gebruik van de blaaspijp en natuurlijk de veiligheid. Zodra iedereen weet hoe ze de blaaspijp dienen te hanteren, schieten we voor de punten! Wie heeft de grootste longinhoud en blaast de pijl richting het doel? Een goed richtingsgevoel en krachtige blaastechniek zijn essentieel bij deze grappige en stoere activiteit.

Voor jong & oud!

Deze activiteit is zeer goed in te zetten op locatie en goed te combineren met boogschieten. Blaaspijp schieten is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje. Het is voor iedereen toegankelijk en toch uitdagend wanneer de teams tegen elkaar beginnen te strijden. Deze activiteit is goed te combineren met onze vele andere activiteiten. Uiteraard denken we graag met je mee om zo tot het perfecte uitje te komen! Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken.

Neem nu contact op voor jullie teamuitje op maat!

Blaaspijp Schieten met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie