Kickbiken is het nieuwe steppen en de perfecte activiteit wanneer je op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje! Een kickbike valt het beste te vergelijken met een ‘super step’ en is de nieuwste rage binnen de buitensport vanwege het leuke, toegankelijke en uitdagende karakter. De kickbike is voorzien van een groot wiel aan de voorkant en een klein wiel aan de achterkant, verder beschikt de kickbike over een licht frame. Juist door deze elementen zijn er hoge snelheden te behalen. Door het lichte frame is het kickbiken geen zware activiteit en kan je er een héérlijke tocht langs de Biesbosch en omgeving mee maken.

Kickbiken in de Biesbosch

Na een korte uitleg over de kickbike ga je samen met een begeleider op pad. Afhankelijk van de wensen van de groep, kunnen er verschillende routes gereden worden. Van een hele korte tocht tot een wat langere en meer sportieve tocht. Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal fietsen te verzorgen zodat iedereen aan deze tocht kan deelnemen. Tijdens iedere tocht zal er regelmatig even gestopt worden en blijven we als één groep bij elkaar. Wij verzorgen een leuke en toegankelijke tocht langs het mooie Nationale Park de Biesbosch en omgeving.

Is het kickbiken een leuke toevoeging voor jullie teamuitje? Neem dan nu contact op! Kickbiken kan verslavend werken, dus je bent gewaarschuwd! 😉

 

Kickbiken met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie