Beachgames, hét groepsuitje voor de échte strand en water liefhebbers. En laten we bij TeamBiesbosch nou eens beschikken over een eigen strand aan het prachtige Kurenmeer. Een (mid)dag vol leuke, sportieve en ludieke activiteiten op en aan het water. Het strandvolleybal mag natuurlijk niet ontbreken bij een dagje op en aan het water. Het is zelfs mogelijk een volledige bedrijvensportdag te organiseren met een beachvolleybal toernooi. Elk team een originele naam met daarbij een omroeper of DJ die de dag extra sfeer geeft. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om er een kinderopvang bij te regelen.

Het is ook mogelijk verschillende activiteiten te combineren. Hierbij nemen de teams het tegen elkaar op in een actieve, uitdagende strijd waarbij het draait om samenwerken, communiceren, tactiek en lef. In je teamuitje kunnen de volgende beachgames worden opgenomen: Vlotbouwen en varen, beachvolleybal, waterskiën, wakeboarden, banaanvaren, kano bungee suppen en het kanovaren. Het kanovaren kan in Nationaal Park de Biesbosch maar is ook mogelijk op ons eigen Kurenmeer. Het uitje is zo samen te stellen dat er voor ieder wat wils is, wij denken graag met je mee!

Complete arrangementen

Wij verzorgen naast de beachgames nog vele andere activiteiten waarmee je zelf een arrangement op maat kunt samenstellen, kijk bij de Biesbosch-Adventure voor meer mogelijkheden. Vul de activiteiten aan met onze plaatselijke lekkernij: Dé biesboschflap, een heerlijke lunch of diner voor een compleet verzorgde dag. Afsluiten met een beachparty op het strand behoort ook tot de mogelijkheden. Ons terras aan het water is een heerlijke plek om de dag gezellig af te sluiten, met daarbij goede muziek, een kampvuur, extra activiteiten of gewoon met een hapje en drankje. Niets is hier te gek! 🙂 Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op.

Beachgames met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie