In een kano beleef je de Biesbosch van heel dichtbij. Voor een combinatie met kanovaren door Nationaal Park de Biesbosch en andere activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wat is er mooier dan de dag te beginnen in een kano en te varen door de prachtige Biesbosch? We varen in 3 persoons Canadese kano’s, wel zo gezellig en gelijk een goede teambuilding. De begeleiding van TeamBiesbosch laat je de mooiste kreekjes zien. Peddel door een weids en ruig landschap met prachtige kreken en brede rietkragen. Wij starten deze tocht in het mooiste stukje van de Biesbosch, namelijk de Brabantse Biesbosch. Geen gevaarlijke brede rivier die we moeten oversteken maar direct in een prachtig stukje natuurgebied. Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om ’n bever, zeearend of ijsvogeltje te spotten.

Dé combinatie

Na de kanotocht lekker lunchen en daarna je uitje combineren met één van onze vele activiteiten zoals het Escape Island, het vlotbouwen en varen, het klimpark of bijvoorbeeld boogschieten. Een erg populair programma, omdat je de perfecte combinatie hebt van natuurbeleving en lekker bezig zijn met de door jullie gekozen activiteiten op onze locatie. Een ideale afwisseling voor elk teamuitje! We bieden volop mogelijkheden en denken graag met je mee om zo tot het perfecte én duurzame bedrijfsuitje op maat te komen! We bieden dit programma als dag en middagprogramma.

Kanovaren met onze Adventuretocht

Wil je tijdens het kanovaren net iets extra’s dan is de kano adventuretocht precies wat je zoekt. Na het ontvangst met koffie en een Biesboschflap (dé lokale lekkernij) in Nationaal Park de Biesbosch word je in groepen verdeeld en krijg je uitleg over de tocht. Per kano of het alternatieve motorbootje voor degene die liever niet in de kano willen, ga je op pad en dien je de route te achterhalen door middel van een kaart. Je vaart met de kano van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaar maar op de eilanden barst te teamstrijd los!

Al zin gekregen om samen met je collega’s één van bovenstaande uitjes te komen beleven? Neem dan nu contact met ons op.
Wij bieden gezelligheid, natuurbeleving en veelzijdige activiteiten op maat en dat alles op de mooiste locatie van Nederland. Hopelijk tot snel!

Duurzaam uitje

TeamBiesbosch is in het jaar 2013 beoordeeld door Green Key met een GOUDEN certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu binnen het bedrijf én de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Interesse? Neem dan nu contact op!

 

 

Kanovaren in de Biesbosch met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Escape Island Biesbosch – arrangement met collega’s

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie