Het vlotbouwen en varen is dé wateractiviteit welke iedereen een keer gedaan moet hebben! Er is niets leuker dan met elkaar op het water bezig te zijn. Voordat er met het vlot gevaren kan worden, moet deze uiteraard eerst gebouwd worden. Met touwen, tonnen en palen ga je aan de slag om een stevig vlot te bouwen. Zodra het vlot af is, gaan we met alle vlotten tegelijkertijd het water op. Een échte wedstrijd dus! Nu maar hopen dat het vlot stevig in elkaar is geknoopt… Om een goede tijd neer te zetten, is het handig om met je team te overleggen en goed samen te werken. Welk team houdt het droog en weet de snelste tijd neer te zetten?

Tijdens deze activiteit komt het aan op goede communicatie, samenwerking, jullie knoopkunsten & natuurlijk veel fun!

Samenwerking!

Combineer het vlotbouwen en varen met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige centraal gelegen locatie aan de Biesbosch. Wat dacht je van een programma volledig gericht op samenwerking? Veel van onze activiteiten zijn hier zeer geschikt voor! Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met onze verschillende samenwerkingsspellen, het survivalparcours, ons Escape Island of de flintstone rally. Onze begeleiders halen werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen. Wij staan voor gezelligheid, Samen doen, Samen beleven & een mooie herinnering aan een onvergetelijk teamuitje. Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen!

Daarnaast bieden we volop catering mogelijkheden om er een compleet bedrijfsuitje van te maken! Enthousiast geworden en zin gekregen om met je team gezellig bij ons langs te komen? Neem dan nu contact op!

 

Vlotbouwen en varen met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Team Trainingen – arrangement met collega’s

De dag begint met een kop koffie en een traditionele Biesboschflap op het terras aan de rand van het Kurenmeer. Na de ontvangst beginnen we buiten met een aantal teamopdrachten. Deze opdrachten zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen mee kan doen.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie