Shoot Out, dé combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Houd je van avontuur en spanning? Dan is Shoot Out jullie spel! Boogschieten met actie en teambuilding. In tegenstelling tot paintball levert Shoot Out géén blauwe plekken op, maar geeft het wel dezelfde spelbeleving. Sluipen, richten, duiken, sprintje trekken, voor welke tactiek kies jij? We beginnen vaak met z’n allen tegelijk om een beetje feeling met de materialen en het richten te krijgen. Daarna gaan we uiteraard ook in teams aan de slag. Met de juiste strategie en goede samenwerking schakel je vast de ene na de andere tegenstander uit.

Tijdens deze activiteit komt het aan op actie, samenwerking, strategie, focus & enthousiasme! Ga jij met je collega’s deze uitdaging aan?

Actie met Shoot Out!

Shoot Out is een spel met échte bogen, maskers en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de punten door verschillende opdrachten uit te voeren en natuurlijk wordt er ook tegen elkaar gebatteld! Maskers op, pijlen & bogen mee en… GAAN! Combineer deze activiteit met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige locatie aan het Kurenmeer. TeamBiesbosch denkt graag met je mee om tot dé perfecte invulling van jullie (mid)dag te komen! Wij staan voor Samen doen, Samen beleven om er met elkaar een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen van te maken! Ook de catering kun je volledig door ons laten verzorgen. Tijd voor actie? 😉 Neem dan nu contact met ons op!

Shoot Out met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie