Outdoor lasergame: Dé activiteit voor jong & oud! Wil jij je weer even helemaal kind voelen? Dan is outdoor lasergamen bij TeamBiesbosch zeker onmisbaar in jullie programma! Je hebt geen last van blauwe plekken en verfspetters, daarmee is deze activiteit super toegankelijk. We beschikken over professionele wapens waarmee je tot wel 150 meter kunt schieten! Het lasergamen kan zowel overdag, als in het donker gespeeld worden. Met onze smartbox bieden we verschillende spelvarianten en kunnen we precies zien welk team de beste score heeft behaald. Tevens krijgen we in één overzicht de beste schutters te zien, behoor jij tot de top schutters en scoort jullie team de meeste punten!?

Outdoor lasergame, teamwork!

Tijdens het lasergamen komt het aan op rennen, kruipen, sluipen, schuilen, verstoppen, een beetje tactisch inzicht hebben maar vooral veel plezier! Teamwork is de sleutel tot de overwinning. Gaan jullie als team voor de frontal attack of lokken jullie de tegenstander in de val? Deze uitdagende outdooractiviteit maakt iedereen enthousiast en strijdlustig!

Combineer het lasergamen met onze vele andere outdooractiviteiten en maak er een compleet dagje uit van. We bieden tevens verschillende cateringmogelijkheden. Ben jij er klaar voor om met je team of bedrijf de strijd aan te gaan? Neem dan nu contact met ons op!

 

Outdoor Lasergame met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met vrienden & familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie

Winteruitje in de Biesbosch – arrangement met collega’s

Maak een combinatie van activiteiten en stel zelf een leuk programma samen voor de winter. Escaperoom, escape island, outdoor lasergame, boogschieten, mastermind, teambuilding of een mooie tocht door de Biesbosch. Lekker eten en opwarmen bij een kampvuur. Wees welkom in de winterse Biesbosch!

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie