Suppen, dé populairste wateractiviteit op dit moment! Deze Hawaïaanse hit waaide over naar Nederland, niet zo gek want het is een fantastische activiteit waarbij je zowel mentaal als fysiek aan je trekken komt. SUP staat voor Stand Up Paddle, beweeg je staand voort op een supboard met speciale peddel in je hand. Met de juiste balans en mindset trotseer jij binnen de kortste keren het water! Suppen is geweldig omdat iedereen kan deelnemen en zijn of haar eigen tempo kan bepalen. Een heerlijk ontspannende activiteit op het water!

Supclinic op onze eigen locatie!

Bij TeamBiesbosch bieden we deze populaire sport als clinic op ons eigen Kurenmeer. We beginnen het suppen met een uitleg. Hoe houd je het beste balans, op welke manier houd je de peddel vast en hoe zet je kracht? Dat zijn zaken die we vooraf samen met je doornemen. Daarna mag je zelf ervaren hoe relaxed het varen op je sup is. Uiteraard bepaal je zelf of je begint met zitten of staan. Aan de rand van de Biesbosch hebben wij een eigen locatie met afgesloten meer. Ideaal dus, vlak water, niet verdwalen en geleidelijk aflopend strand. Is jouw balans goed genoeg en houd jij het droog? Kom het nu ervaren bij Team Biesbosch, wij bieden de ideale (beginners)plek!

Suptocht in de Biesbosch

Met groepen maken we tevens mooie tochten door Nationaal Park de Biesbosch. Onze TeamBiesbosch instructeur geeft tips en weet de mooiste routes. Meestal maken we een tocht van 1,5 tot 2 uur door de kreekjes van de Biesbosch. Ideaal voor een bedrijfsuitje of teamuitje, waarbij veel combinaties met andere activiteiten mogelijk zijn.

Combineer het suppen bijvoorbeeld ook met een vergadering, lekkere lunch, borrel of misschien wel een heerlijke barbecue.

 

Suppen met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Op locatie! – arrangement met collega’s

Wij organiseren activiteiten op diverse locaties. De meeste vinden in de Biesbosch plaats, maar we hebben diverse activiteiten die ook op locatie te organiseren zijn. Uitermate geschikte activiteiten op locatie zijn bijvoorbeeld outdoor lasergame, teambuilding, boogschieten, mastermind en abseilen. In overleg bekijken we wat jullie wensen zijn en of we die op de gewenste locatie kunnen bieden.

Meer informatie