Beleef Nationaal Park de Biesbosch optimaal vanaf het water. Kabbelend water, zingende vogels en rust. Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart. Geen lawaai en geen uitstoot. Elektrisch varen is goed voor jou én de natuur! Varen met onze fluisterboot is een échte natuurbeleving, met slechts een diepgang van 35cm komt de fluisterboot op de mooiste plekken! IJsvogels schieten voorbij en misschien laat zelfs de visarend of één van de vele bevers die de Biesbosch rijk is zich zien. In de Biesbosch ben je één met de natuur.

De fluisterboot is een authentieke rietaak, voorzien van een door zonne-energie aangedreven elektromotor. Vroeger werd de rietaak gebruikt om hout, riet en landbouwproducten uit de Biesbosch naar de vaste wal te brengen. Fluisterboot “Vissershang” biedt plaats aan zestig personen. Vaar langs de wilgenbossen, groene oevers en door kronkelende kreekjes in dit prachtige natuurgebied. Onderweg wordt er verteld over de natuur, geschiedenis en cultuur van Nationaal park de Biesbosch. Bijzonder aan de Biesbosch: Het is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Je kunt er dus eb én vloed meemaken.

Compleet programma

Deze fluisterboottocht past uitstekend in een compleet programma! Grote groepen laten de deelnemers vaak kiezen tussen de fluisterboottocht of de kanotocht. Zo kan iedereen op z’n eigen manier aan het uitje in de Biesbosch deelnemen. Bij de langere tochten bestaat zelfs de mogelijkheid om onderweg een wandeling door het Nationaal Park te maken. Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken. Boek nu jullie uitje op de mooiste locatie van Nederland!

Hoe dan ook: door De Biesbosch varen is De Biesbosch ervaren!

 

Fluisterboottocht met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Biesbosch Experience – arrangement met collega’s

Biesbosch Experience, hét nationaal park ontdekken met de kano, sup of motorboot. Teambuilding, lasergamen en mastermind maken van uw dag een geslaagd uitje. Stel uw bedrijfsuitje zelf samen en kies voor een actieve natuurbeleving!

Meer informatie