Dé Biesbosch Adventure is het programma wat volledig op maat kan worden aangeboden. Maak zelf de keus uit onze activiteiten en stel de middag of dag samen met voor iedereen toegankelijke activiteiten. Uiteraard verzorgen wij de catering in een gezellige ambiance. De omgeving verkennen met onze kickbikes of kanovaren en suppen door Nationaal Park de Biesbosch. Wat dacht je van lasergamen in de natuur of samenwerken op ons unieke escape island. Het is allemaal mogelijk bij TeamBiesbosch. Een beetje teamstrijd mag natuurlijk niet ontbreken en de winnaar kan aan het einde van de dag de trofee en fles bubbels in ontvangst nemen.

Meer informatie?

Laat je wensen achter via het formulier of neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Veel activiteiten mogelijk

Een wateractiviteit is het vlotvaren, je moet deze vloten wel eerst zelf bouwen. Een vaak hilarische activiteit aangezien de vloten niet altijd even sterk zijn gebouwd. De aquagames zijn uniek voor onze locatie, zover mogelijk varen met een kano die vast zit aan een elastiek geeft veel lol. Ook kun je met je collega’s het handboogschieten/ blaaspijpschieten onder de knie zien te krijgen of met je team proberen het survivalparcours te bedwingen.

Bij de teambuilding spellen komt het neer op de teamgeest, hierbij zul je moeten samenwerken om de gestelde doelen te bereiken. De opdrachten zijn zeker niet alleen fysiek maar doen ook een beroep op het denkvermogen. Deze opdrachten passen uitstekend in een uitje gericht op het samenwerken.

Mogelijke activiteiten voor jullie personeelsuitje in de Brabantse Biesbosch:

Outdoor lasergame, escape island, klimpark incl. ziplines, flintstone rally, beachgames, vlotbouwen en varen, kickbiken, kanovaren, supclinic, boogschieten, teamspelen, kanogames, survivalbaan, mastermind, blaaspijpschieten. In de carousel onderaan de pagina staan onze mogelijke activiteiten benoemd.

Unieke creatieve uitjes in de Biesbosch

Onze activiteiten zijn uniek voor de Biesbosch. Wij gaan voor veiligheid en kwaliteit en willen je een top ervaring bieden, geschikt voor alle groepsuitjes! Het mooie bij de Biesbosch Adventure is dat je zelf het hele programma kan samenstellen op de datum en tijd die jij wenst. We denken graag met je mee om de organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 73 reviews

Totaalscore
4,5
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Zeer geslaagd uitje!

Prachtige omgeving, leuke activiteiten en prima catering. Zeer geslaagd uitje!

Rabobank, PV de Duizendpoot

Top dat de organisatie flexibel was tov het weer!

Top uitje, met veel variatie in de verschillende activiteiten. mooie plek! Komen zeker nog een keertje terug, bedankt!

Braun, Femke van Beek.

Enthousiast personeel!

Ondanks t slechte weer veel enthousiasme bij t personeel, goede uitleg en begeleiding en alles netjes op tijd en in goede afstemming met de horeca. Ook De mogelijkheid tot het douchen naderhand is heel fijn!

Jaron