Nationaal park de Biesbosch is een uniek natuurgebied wat zich het beste laat ontdekken vanaf het water. Vaak beginnen we deze middag met een lunch in de jachthaven, een mooie plek om lekker te eten en meteen in de zeilboot te kunnen stappen. Daarna wordt er een teamverdeling gemaakt over de verschillende schepen en komt er in iedere boot een instructeur. In de haven worden meteen de beginselen en zeiltermen uitgelegd. Daarna varen we door de Biesbosch en over de omringende rivieren. Genieten van het zeilen en van de omringende natuur. Misschien ziet u nog een bever of een arend, deze dieren komen tegenwoordig weer regelmatig voor in de Biesbosch.

Zeil competitie

Een leuke afsluiting van het zeilen is de wedstrijd. Welk team gaat het eerst over de finish streep?! Daarna heerlijk dineren in een van onze restaurants of varen door de Biesbosch op een rondvaartboot en al varend een heerlijke bbq nuttigen.

Zeilen met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of de dag afsluiten met een leuke activiteit maakt weer ruimte in de geest. Even de benen strekken tijdens een potje outdoor lasergamen of misschien sluiten onze teambuilding activiteiten juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Outdoor Weekend – arrangement met collega’s

Een heel weekend in de Biesbosch met uw bedrijfsuitje, bij ons kan het! We kunnen het hele programma voor u organiseren. Een compleet outdoorprogramma, de catering en overnachtingen allemaal op één locatie. Maak gebruik van alle faciliteiten die Team Biesbosch en de Kurenpolder Recreatie te bieden heeft.

Meer informatie