Kanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan tijdens uw bedrijfsuitje, maar ook met vrijgezellenfeestjes en de schooluitjes, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano’s om u heen. In een Canadese kano moet u er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die u wilt. De begeleiding van TeamBiesbosch laat u de mooiste kreekjes zien. Met een beetje geluk is het mogelijk om in de Biesbosch een bever of een ijsvogeltje te zien, sinds kort vliegen er zelfs zeearenden rond.

Kano varen met onze adventure tocht

Wilt u tijdens het kanovaren iets extra’s dan is de kano adventure tocht precies wat u zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien er op toe dat u ongeveer in de goede richting vaart. Op de posten dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen.

Kano varen speciaal voor kinderen

Is uw kind avontuurlijk ingesteld en ziet hij een actief feestje wel zitten? Dan zit u met het kano survival kamp goed. Na de uitleg van de kaart en het kompas, en wat tips m.b.t. het kanovaren gaat de groep op pad. Kunnen ze de schatkisten vinden met de gouden munten? Kunnen ze alle materialen om vuur te maken bij elkaar sprokkelen en bouwen ze een mooi kamp? Als alles is gelukt kan je op je eigen gemaakte vuurtje lekkere marshmallows roosteren.

Kanobungee

Kano bungee is een speciale variant van het gewone kanovaren. Aan de achterkant van de kano zit een groot elastiek vast gemaakt wat ook vast zit aan een punt op de kant. Nu is het de bedoeling om samen zo ver mogelijk te kanoën, voordat u weer terug getrokken wordt. De instructeur markeert de afstand die u afgelegd heeft en dan begint de strijd wie het verste kan komen.

Green key en kanovaren

TeamBiesbosch is sinds 2013 beoordeeld door Green Key met een goud certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Kanovaren is een activiteit die perfect in deze arrangementen past, daarnaast kan er nog uit andere activiteiten gekozen worden bijvoorbeeld het suppen, vlotvaren, kickbiken of teambuilding