DISCO KLIMMEN

Voor één keer opent KlimparkBiesbosch ’s avonds haar deuren voor iedereen die op zoek is naar avontuur en een unieke beleving: Klimmen terwijl het langzaam donker wordt, genieten op hoogte van de zonsondergang met gezellige muziek en mooie verlichting!

  • Datum: 29-03-2024 om 18:30

SUMMER SURVIVAL CHALLENGE

Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Wij bieden een 2 uur durende survival challenge vol avontuur en uitdaging!  Wekelijks wordt er een andere combinatie van activiteiten aangeboden, leuk voor kids vanaf 8 jaar en met het hele gezin!

  • Data: Nieuwe data volgen in 2024
  • Praktisch: Draag dichte schoenen en makkelijk zittende (oude)kleding, reservekleding is aan te raden. Tevens is het van belang om te kleden op het weer, de activiteiten zullen hier zoveel mogelijk op worden aangepast.

SUP CLINIC

Tijdens dit 2 uur durende programma start je met een super leuke supclinic van één uur, daarna kun je zelf lekker kliederen op ons Kurenmeer. Waterpret gegarandeerd! Wie wint de sup estafette? En lukt het jullie ook om met zijn allen overeind te blijven staan op onze extra grote teamsup?

  • Data: Nieuwe data volgen in 2024
  • Praktisch: Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma, daarbij is het dragen van een zwemvest verplicht (wordt door ons geleverd).

Liever zelf het Kurenmeer verkennen met een sup of kano? Bekijk dan onze verhuur mogelijkheden! Tevens verhuren wij ook fietsen.

DAGSTRAND EN SPEELTUIN

Deelnemers kunnen na afloop kosteloos gebruik maken van recreatieterrein De Kurenpolder met een dagstrand, speeltoestellen, pannaveld/voetbal & skatebaan. Een leuk dat je uit voor het hele gezin!

BOEK NU JOUW VAKANTIE INSTUIF:

Reviews door klanten

Gebaseerd op 30 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Leuk Feestje

Iedereen kon lekker bezig zijn op z'n eigen niveau. Spannend was het over het water, wat hebben we daar gelachen!

Ellemieke van Ekeren