Het boogschieten is weer helemaal terug van weggeweest naar het succes van de Hunger Games! Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog én een vaste hand. Voordat jullie gaan schieten krijgen alle deelnemers een instructie van één van onze instructeurs. Hierbij krijgt iedereen de fijne kneepjes van het boogschieten geleerd. Vervolgens schieten de deelnemers eerst een aantal oefenpijlen, waarna de teamstrijd zal los barsten. Het is zeker niet eenvoudig maar oefening baart kunst, al na een aantal pijlen zal blijken dat het steeds beter gaat en iedereen zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding, het richten en het schieten.

Schuilt er in jullie familie of vriendengroep een ware schutter en lukt het daarmee de meeste punten te scoren!?

Toegankelijke activiteit!

Bij TeamBiesbosch beschikken we over handbogen voor zowel kinderen als volwassenen, wat deze activiteit geschikt maakt voor jong en oud! Wij hebben een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Combineer deze activiteit met onze andere mogelijkheden. Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten. Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken.

Neem nu contact op voor het leukste uitje op de mooiste locatie van Nederland!

Boogschieten met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie