In een kano beleef je de Biesbosch van heel dichtbij. Voor een combinatie met kanovaren door Nationaal Park de Biesbosch en onze overige activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wat is er mooier dan de dag te beginnen in een kano en te varen door de prachtige Biesbosch. We varen in 3 persoons Canadese kano’s, wel zo gezellig en gelijk een goede teambuilding. De begeleiding van TeamBiesbosch laat je de mooiste kreekjes zien, peddel door een weids en ruig landschap met prachtige kreken en brede rietkragen. Wij starten deze tocht in het mooiste stukje van de Biesbosch, namelijk de Brabantse Biesbosch. Geen gevaarlijke brede rivier die we moeten oversteken maar direct in een prachtig en rustig stukje natuurgebied. Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om ’n bever, zeearend of ijsvogeltje te spotten.

Dé combinatie

Na de kanotocht lekker lunchen en daarna je uitje combineren met één van onze vele activiteiten zoals het boogschieten, survivallen, lasergamen of ons klimpark. Een erg populair uitje omdat je de perfecte combinatie hebt van natuurbeleving en lekker bezig zijn met de door jullie gekozen activiteiten op onze locatie. Een ideale afwisseling voor elk uitje! We bieden volop mogelijkheden en denken graag met je mee om zo tot het perfecte uitje op maat te komen! We bieden dit programma zowel als dag en middagprogramma.

Kanovaren met onze Adventuretocht

Wil je tijdens het kanovaren net iets extra’s dan is de kano adventuretocht precies wat je zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap (dé lokale lekkernij) in Nationaal Park de Biesbosch wordt je in groepen gedeeld en krijg je uitleg over de tocht. Per kano kano of het alternatieve motorbootje voor degene die liever niet in de kano willen, dien je de route te vinden door middel van een kaart. Je vaart met de kano van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaar maar op de eilanden barst te teamstrijd los!

Al zin gekregen om samen met je vrienden of familie één van bovenstaande uitjes te komen beleven, neem dan nu contact op!? Wij bieden gezelligheid, natuurbeleving en veelzijdige activiteiten op maat en dat alles op de mooiste locatie van Nederland. Hopelijk tot snel!

Duurzaam uitje

TeamBiesbosch is in het jaar 2013 beoordeeld door Green Key met een GOUDEN certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Interesse, neem dan nu contact op!

Kanovaren in de Biesbosch met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie