Kano Adventure Tocht

Beleef de Biesbosch op een unieke manier!

Kano Event in de Biesbosch

De kano adventuretocht is een toegankelijk en uniek uitstapje door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Dit vrienden/familie uitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving, samenwerken & plezier. Na een eventuele koffieontvangst met heerlijke biesboschflap en een welkomstwoord door onze begeleiders worden jullie verdeeld in teams. Vervolgens ontvangt ieder team een kaart met de locaties waar verschillende activiteiten klaar staan om samen te strijden voor de winst. Daarna helpen we iedereen met het instappen van de kano en starten we deze avontuurlijke tocht die gericht is op samen doen, samen beleven.

Samenwerken

Je vaart met de kano (3 persoons Canadese kano’s) van eiland naar eiland en probeert met je team de verschillende teamuitdagingen te overwinnen. De teamopdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Op het water blijven we als één groep bij elkaar maar op de eilanden barst te teamstrijd los! Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten bij de verschillende samenwerkingsopdrachten? Welk team wint en ontvangt aan het einde van de middag de beker én champagne?! Na afloop heerlijk genieten van een borrel en/of héérlijke barbecue? Wij bieden compleet verzorgde arrangementen!

Toegankelijk uitje

Voor de deelnemers die niet in de kano willen bestaat de mogelijkheid motorboten te verzorgen, zodat ook zij kunnen deelnemen! TeamBiesbosch haalt werkelijk alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij staan voor gezelligheid en een mooie herinnering aan een onvergetelijk dagje uit! Aan onze enthousiaste begeleiders zal dit zeker niet liggen! Dit vrienden/ familie uitje is toegankelijk en vooral heel erg leuk!

Op zoek naar een toegankelijk uitje voor iedereen, neem dan nu contact op voor onze Kano Adventuretocht!

 

Kano Adventure tocht met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie
Vragen of hulp nodig?
Wij staan je graag te woord
Start whatsapp chat