Mastermind is teambuilding waarbij er fysiek niet heel veel van de deelnemers wordt gevraagd! Wel is het van belang dat alle deelnemers hierbij goed samenwerken, een échte teambuildings activiteit dus! Voor alle mastermind onderdelen dienen de deelnemers met elkaar tot een oplossing te komen. Welk team werkt het beste samen en lukt de opdrachten tot een goed einde te brengen!? Het Mastermind onderdeel bestaat niet uit één spel maar zijn verschillende toegankelijke spellen, waarbij het draait om samenwerken, communicatie en inzicht. Iedereen kan aan dit onderdeel deelnemen, of je nu met de goede ideeën komt of goed bent in de uitvoering.. iedereen kan hierbij zijn of haar rol pakken. Ter plaatse bekijken we welke spellen het beste aansluiten bij jullie groep.

Toegankelijk & samenwerken!

Combineer deze activiteit met één van de vele andere mogelijkheden op onze prachtige locatie aan het water.  Mastermind wordt vaak gekozen bij een semi-actief programma of als onderdeel van een uitgebreider programma. Een semi actief programma kan bijvoorbeeld bestaan uit een combinatie van mastermind, boogschieten en ons Escape Island. Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie volledig gericht op de competitie of juist afgewisseld met actieve activiteiten. Alle combinaties zijn mogelijk, uiteraard denken we graag met je mee om zo tot het perfecte uitje te komen. TeamBiesbosch zal alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijk (mid)dag te bezorgen. Wij staan voor plezier, samen ervaren, en een mooie herinnering aan een uitje waar nog lang over zal worden nagepraat!

Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd familie/ vriendenuitje van te maken. Op zoek naar een super toegankelijke & rustige activiteit, dan zit je met het onderdeel matermind helemáál goed! Sommige onderdelen zijn zelfs op het terras uit te voeren. Nieuwsgierig geworden naar een uitje met deze activiteit, neem dan nu contact op!

Mastermind met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie