Het ultieme samenwerken!

De High Team Adventure betekent samenwerken op 12 meter hoogte en vertrouwen op elkaar! Maak met deze activiteit een vrije val, klim langs de paal naar 12 meter bij de high all aboard of help elkaar steeds een stapje verder op de Jacobsladder… een grensverleggende toegankelijke ervaring! Zijn er deelnemers die dit echt niet kunnen of durven? Geen probleem! Ook de deelnemers op de grond spelen een belangrijke rol bij deze activiteit.

Deze activiteit op hoogte bestaat uit verschillende onderdelen.

  • Gaan jullie de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega’s bij. Als je daarna nog durft houd je elkaar vast en gaan jullie achterover hangen..
  • Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is het nodige vertrouwen nodig.
  • De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van je vrienden en/ of familie heb je écht nodig. Haal jij het om de bal te raken?
  • De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat je écht met z’n 3en moet samenwerken om boven te komen. Komt jouw team compleet boven!?
  • De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaiennest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking.
  • Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt er op door je vrienden en/ of familie opgevangen te worden? Geloof ons dat is een blijvende herinnering!

Afhankelijk van de beschikbare tijd zal er een keuze gemaakt worden uit de bovenstaande onderdelen. Niet iedereen hoeft omhoog, elkaar coachen, aanmoedigen, zekeren en zelfs foto’s maken is nét zo belangrijk!

Bekijk een leuk filmpje van deze spannende activiteit

De High Team Adventure kan een spannend onderdeel zijn van jullie familiefeest, vriendenuitje of vrijgezellenfeest in Brabant, combineer met andere activiteiten zoals ons Escape Island, aquagames of onze flintstone rally. Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken. Enthousiast geworden, neem nu contact op voor dit unieke Brabantse uitje op de mooiste locatie van Nederland!

High Team Adventure met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Escape Island – arrangement voor vrienden en familie

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af? Weten jullie de uitdagingen op te lossen?

Meer informatie

Escape Room – arrangement voor vrienden en familie

Het is de winter van 1944/1945 en Nederland is verscheurd door de tweede wereld oorlog! Het verzet heeft een overtocht voor jullie geregeld naar bevrijd gebied. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lukt het jullie om te ontsnappen?!

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie