Uniek groen teamuitje in de Biesbosch

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, kracht en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana.

Proeven tijdens expeditie Biesbosch:

  • kennisproef / puzzel
  • oversteek
  • kanogames
  • survival
  • denkopdrachten
  • balans proef

Na alle activiteiten ontdekt u in welk team de echte Robinsons zitten… wint u de beker? Na afloop van het programma kunt u genieten van een borrel en/ of heerlijke barbecue op het terras aan het water.

Dit personeelsuitje bieden we ook midden in de Biesbosch aan. U vaart met de kano van eiland naar eiland alwaar de diverse teamuitdagingen op u wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer actief zijn met natuurbeleving! Motorbootjes liggen gereed voor de deelnemers die liever niet willen kanovaren. Voor de sportieve deelnemers hebben we SUPS. Stand-up paddling is een prachtige manier om nationaal park de Biesbosch te ontdekken.

We hebben een leuk filmpje waardoor u de sfeer van dit relaxte uitje kan ervaren.

Expeditie Biesbosch met Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Klimpark Biesbosch met Vrienden & Familie – arrangement

Op recreatieterrein De Kurenpolder heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het klimpark met de hoogste "fun"-factor van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat Klimpark Biesbosch. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden en de makkelijke en moeilijke routes maakt het uitdagend voor iedereen.

Meer informatie

Familie Uitje – arrangement

Met de hele familie kiezen uit een scala van activiteiten. Uiteraard afhankelijk van uw hoeveelheid tijd en budget. Gaat u een boottocht door de Biesbosch maken, steppen, lasergamen, vlotvaren, beachvolleyballen en/ of boogschieten? Kies het uitje dat het beste bij uw familie past en waar iedereen aan kan deelnemen!

Meer informatie

Lekker gek doen! – arrangement voor vrienden en familie

Een vrijgezellenfeestje heeft iemand als het goed is maar één keer in zijn leven! Maak het daarom speciaal en onvergetelijk! Nu hij of zij nog één dag vrijgezel is mag degene natuurlijk: LEKKER GEK DOEN!

Meer informatie

Biesbosch Bachelorette – arrangement voor vrienden en familie

We bieden je niet alleen volop: fun, gezelligheid & lol maar ook toegankelijke, sportieve en actieve outdooractiviteiten met volop samen(werken)! Ideaal voor een geslaagde vrijgezellendag dus! We beschikken over volop mogelijkheden!

Meer informatie