Shoot Out, dé combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Hou je van avontuur en spanning? Dan is Shoot Out jullie spel! Boogschieten met actie en teambuilding. In tegenstelling tot paintball levert Shoot Out géén blauwe plekken, maar geeft het wel dezelfde spelbeleving. Sluipen, richten, duiken, sprintje trekken, voor welke tactiek kies jij!? We beginnen vaak met z’n allen tegelijk om een beetje feeling met de materialen en het richten te krijgen. Daarna gaan we uiteraard ook in teams aan de slag. Met de juiste strategie en goede samenwerking schakel je vast de ene na de andere tegenstander uit. Ga jij met je collega’s deze uitdaging aan!?

Tijdens deze activiteit komt het aan op actie, samenwerking, strategie, focus & enthousiasme!

Actie met Shoot Out!

Shoot Out is een spel met échte bogen, maskers en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de punten door verschillende opdrachten uit te voeren en natuurlijk wordt er ook tegen elkaar gebatteld! Maskers op, pijlen & bogen mee en.. GAAN!! Combineer deze activiteit met één van onze vele andere activiteiten op onze prachtige eigen locatie aan het Kurenmeer. TeamBiesbosch denkt graag met je mee om zo tot dé perfecte invulling van jullie (mid)dag te komen! Wij staan voor Samen doen, Samen beleven om er met elkaar een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen van te maken! Ook de catering kun je volledig door ons laten verzorgen. Tijd voor actie 😉 neem dan nu contact met ons op!

Shoot Out met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie

Op locatie! – arrangement met collega’s

Wij organiseren activiteiten op diverse locaties. De meeste vinden in de Biesbosch plaats, maar we hebben diverse activiteiten die ook op locatie te organiseren zijn. Uitermate geschikte activiteiten op locatie zijn bijvoorbeeld outdoor lasergame, teambuilding, boogschieten, mastermind en abseilen. In overleg bekijken we wat jullie wensen zijn en of we die op de gewenste locatie kunnen bieden.

Meer informatie