Suppen, dé populairste wateractiviteit op dit moment! Deze Hawaïaanse hit waaide over naar Nederland, niet zo gek want het is een fantastische activiteit waarbij je zowel mentaal als fysiek aan je trekken komt. SUP staat voor Stand Up Paddle, beweeg je staand voort op een supboard met speciale peddel in je hand. Met de juiste balans en mindset trotseer jij binnen de kortste keren het water! Suppen is geweldig omdat iedereen kan deelnemen en daarnaast bepaal je zelf  hoe hard of hoe langzaam je gaat. Een heerlijk ontspannende activiteit op het water!

Supclinic op onze eigen locatie!

Bij TeamBiesbosch bieden we deze populaire sport als clinic op ons eigen Kurenmeer. We beginnen het suppen met een uitleg. Hoe houd je het beste balans, op welke manier houd je de peddel vast, hoe zet je kracht zijn zaken die we vooraf met je doornemen. Daarna mag je zelf ervaren hoe relaxed het varen op je sup is. Uiteraard bepaal je zelf of je begint met zitten of staan. Is jou balans goed genoeg en hou jij het droog!? 😉 Kom het nu ervaren, wij bieden de ideale (beginners)plek! Aan de rand van de Biesbosch hebben wij een eigen locatie met afgesloten meer. Ideaal dus, vlak water, niet verdwalen, en geleidelijk aflopend strand.

Suptocht in de Biesbosch

Met groepen maken we tevens mooie tochten door Nationaal Park de Biesbosch. De TeamBiesbosch instructeur geeft tips en weet de mooiste routes. Meestal maken we een tocht van 1,5 tot 2 uur door de kreekjes van de Biesbosch. Ideaal voor een bedrijfsuitje of teamuitje, veel combinaties met andere activiteiten mogelijk.

Combineer het suppen met een lekkere lunch, borrel of misschien wel een heerlijke barbecue. Combineer in de ochtend met een training, vergadering of onze andere activiteiten.

 

Suppen met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie

Op locatie! – arrangement met collega’s

Wij organiseren activiteiten op diverse locaties. De meeste vinden in de Biesbosch plaats, maar we hebben diverse activiteiten die ook op locatie te organiseren zijn. Uitermate geschikte activiteiten op locatie zijn bijvoorbeeld outdoor lasergame, teambuilding, boogschieten, mastermind en abseilen. In overleg bekijken we wat jullie wensen zijn en of we die op de gewenste locatie kunnen bieden.

Meer informatie