TeamBiesbosch heeft een prachtige locatie aan het strand en het meer van de Kurenpolder. Hiervan maken we optimaal gebruik tijdens de aquagames. De aquagames bestaan uit: kano bungee & diverse opdrachten met de sup welke speciaal ontwikkeld zijn voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Het kano bungee levert de nodige hilariteit, de kano zit namelijk met een elastiek vast aan de steiger. Door zoveel mogelijk kracht te zetten en vaart te maken.. probeert elk team het elastiek maximaal uit te rekken. Welk team wint en houdt het droog!? Verder ga je aan de slag met onze sups, eerst oefenen en daarna een estafette in teams tegen elkaar. Onze familie sups waar je met wel 8 personen tegelijk op kan dragen bij aan de teambuilding, goed samenwerken levert snelheid op maar lukt het jullie als team te blijven staan!? Competitie in een activiteit levert altijd fanatisme en betrokkenheid op, samen doen samen beleven!

Alles op één locatie!

Wij bieden een prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Combineer deze activiteit met onze andere mogelijkheden. Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje in de Biesbosch van te maken. Mocht je het tijdens de aquagames niet droog hebben gehouden, na afloop bestaat de mogelijkheid te douchen. Uiteraard denken we graag met je mee zodat we samen tot het perfecte uitje op maat komen. Boek nu jullie uitje aan het strand en op het water in de Biesbosch!

 

Aqua Games met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Green Adventure – arrangement met collega’s

Vanaf 2012 is TeamBiesbosch Green Key gecertificeerd. Bij het programma de Green Experience gaat het om het genieten van de natuur van Nationaal Park de Biesbosch zonder de natuur te verstoren. Kanovaren door de kreekjes of met een fluisterboot het gebied ontdekken.

Meer informatie

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergader Arrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Kano Adventure – arrangement met collega’s

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen.

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie