Kano-Event in de Biesbosch

Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien erop toe dat u ongeveer in de goede richting vaart. Dit bedrijfsuitje kan ook met een elektrische sloep waarmee u door de Biesbosch toert.

Teambuilding

Op de posten dienen samenwerkingsopdrachten te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Dit personeelsuitje is avontuurlijk, goed voor de teamgeest en bevordert de samenwerking. Naast de Biesbosch is het ook mogelijk de Kano- Adventuretocht in De Weerribben bij het dorpje Kalenberg te organiseren. Ook op de fiets of met de kickbike (step) kan deze tocht in de Biesbosch plaats vinden.

Op zoek naar een origineel TeamUitje toegankelijk voor iedereen, boek dan nu de Kano- Adventuretocht!

Sluit uw arrangement in de Brabantse Biesbosch af met een heerlijke barbecue op onze prachtige locatie!

Populair uitje in de Biesbosch

Totaalscore
5,
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Geweldige dag, heerlijke BBQ

Zeer duidelijke offerte en communicatie voor ons programma op maat. Goede ontvangst, professionele begeleiding tijdens de activiteiten en een heerlijke BBQ als afsluiter van deze mooie dag.

ASML

Begeleiding met gevoel

Een mooie middag actief bezig zijn met ons team. Begeleiding met gevoel voor setting.

BNP Paribas Cardif