Escape Island voor kinderen, uniek in Nederland!

Een super origineel uitje! Kom jij met je vrienden/vriendinnen of als onderdeel van je familie uitje genieten van ons Escape Island voor kinderen? Vind je het idee van een Escape Room erg leuk, maar ben je toch liever buiten bezig? Boek dan nu ons Escape Island! Het eiland is te boeken als losse activiteit, maar past ook uitermate goed in een combinatieprogramma tijdens bijvoorbeeld een familie uitje. En om het nog leuker te maken is het zelfs mogelijk om met twee eilanden tegelijk tegen elkaar te strijden! Welk team zal er droog van het eilandje af komen?

Escape Island

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar jullie gaan als groep griendwerkers op pad en worden gedropt op ons eiland. Eenmaal op het eilandje gaat de brug omhoog en gaan de uitdagingen pas écht beginnen. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons Escape eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het Escape Island voor kinderen. Lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!? Ons Escape Eiland is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Daarbij is het Escape eiland uitermate geschikt als onderdeel voor je familie uitje en een super leuk alternatief voor een Escape Room!

Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan ons survivalparcours, outdoor lasergamen, het vlotbouwen en varen en nog meer mogelijkheden. Wij maken elk uitje op maat zodat de (mid)dag precies bij jullie past, of je nu met je vriendengroep of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk!

Waar zijn wij te vinden?

Je vind al onze Escape activiteiten aan de rand van de Biesbosch op recreatieterrein de Kurenpolder. Omdat je vanaf onze locatie binnen 5 minuten op de A27 zit zijn gezellige dorpen en steden als Oosterhout, Breda, Woudrichem en Gorinchem slechts op steenworp afstand.