Outdoorweekend in de Biesbosch

Een heel weekend in de Biesbosch met uw bedrijfsuitje, bij ons kan het! We kunnen het hele programma voor u organiseren. Op vrijdagavond checkt u in en kan u gebruik maken van een heerlijk diner. In de avond meteen het klimpark in, leuk is ook het discoklimmen of  een mooie avondtocht met de fluisterboot. De zaterdag kiest u een outdoorprogramma wat het beste bij u past. Quadrijden door de modder en het zand of teambuilding op hoogte, boogschieten, survival, klimmen, strandvolleybal, survival, vlotvaren, kanovaren, lasergamen en nog veel meer om uw uitje tot een succes te maken. We maken graag het programma voor u op maat. In de avond eerste een borrel en het uitreiken van de beker aan het winnende team. Heerlijke barbecue en een feestavond om de zaterdag mee af te sluiten. Op zondag na het ontbijt de Biesbosch in met de kano. Met GPS en kaart vind u de weg naar de verschillende eilanden waar teambuilding activiteiten voor uw worden georganiseerd. De zondag sluit u af met een borrel in het gezellige cafe in de haven.

Overnachting Biesbosch

Op onze eigen locatie hebben we luxe chalets en kunt u bovendien op 3 verschillende locaties dineren. Alles kan bij ons vanuit 1 locatie en alles kan rondom worden georganiseerd. Geen verplaatsingen meer na uw feestavond maar gewoon meteen bij de chalet om fit voor de activiteiten van de volgende dag weer op te staan.

Overnachten op de camping is uiteraard ook mogelijk en wat meer low budget. Natuurlijk kan u ook overnachten in een hotel in de buurt, we werken met meerdere hotels samen.