Origineel Bedrijfsuitje

Tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch vind je Klimpark Biesbosch met zijn verschillende spectaculaire touwbruggen, hindernissen en ziplines. Een klimpark van dit niveau en met dergelijke unieke mogelijkheden vind je nergens en is een prachtige activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Continu gezekerd dus om de veiligheid van je personeel of je collega’s hoef je je geen zorgen te maken. De verschillende parcoursen in het Klimpark zijn zo ingericht dat het geschikt is voor een breed publiek. Van de fanatieke klimfanaat tot de recreatieve klimmer, voor iedereen is er een gepaste route! Bovendien zit het klimpark direct naast TeamBiesbosch met al haar outdoor activiteiten.

Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten

TeamBiesbosch heeft het klimpark ontwikkeld en heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij hebben activiteiten voor alle doelgroepen en kunnen dus voor alle groepen een passend programma op maat maken. “Actief in de natuur” en “samen doen, samen beleven” zijn uitspraken waar wij voor staan. Combineer het klimpark met een scala aan activiteiten. Denk daarbij aan: kanovaren door de Biesbosch, kickbiken, escape island, lasergamen, boogschieten, survival, teambuilding, vlotvaren, de High Team Adventure en nog veel meer. Het klimpark past uitermate goed in een compleet programma!

Op zoek naar een teamuitje met volop uitdaging, afwisseling en gezelligheid!? Klimpark Biesbosch is hiervoor zeer geschikt, lijkt deze activiteit je passend voor jullie personeelsuitje neem dan nu contact met ons op!

Uniek klimpark aan het water in de Biesbosch

Totaalscore
4,8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Leuke combinaties van activiteiten

Klimpark Biesbosch, veel parcoursen en variatie in zwaarte is goed. Superorganisatie van begin tot eind.

Amazon

Fijn en compact klimpark

Goed bereikbaar, voor de deur gratis parkeren, mooie locatie, uitzicht op en over water Begeleiding vriendelijk duidelijk en betrokken. Klimpark is vrij compact waardoor je elkaar vaak tegenkomt, voor het sociale aspect erg waardevol, doorstroom in het parcours is vrij snel en hulp is snel ter plaatse. Geklommen met groep 8, voor hen was er voor ieder niveau voldoende uitdaging.

Nutsbasisschool