Onderstaand vind u alle activiteiten die binnen de diverse arrangementen mogelijk zijn. Klik op de activiteit om te zien met welk arrangement deze te boeken is.

Vlot bouwen & varen

Voordat er met het vlot gevaren kan worden moet het nog gebouwd worden. Er is niets leukers dan met lekker weer op het water zijn, het zonnetje op je gezicht en varen maar. Met tonnen, palen en gaat u aan de slag om een vlot te maken. Zodra het vlot af is gaat u het water op om een goede tijd neer te zetten en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet…

Meer informatie

Aqua Games

TeamBiesbosch heeft een prachtige locatie aan het strand en het meer van de Kurenpolder. Daar maken we optimaal gebruik van met de aquagames. Originele activiteiten voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Kano-bungee en de familie Sups leveren de nodige hilariteit op!

Meer informatie

Beach Games

Spellen op en aan het water. Uitjes bij TeamBiesbosch zijn eigenlijk altijd bij het water, maar we hebben een mooi strand waar we graag gebruik van maken. Strandvolleybal is een activiteit die toegankelijk is voor veel deelnemers en toch wordt er ook vaak fanatiek gespeeld.

Meer informatie

Blaaspijp Schieten

Op onze boogschietbaan gaan we na een instructie van één van onze instructeurs aan de slag met de blaaspijp. Er wordt geschoten met een blaaspijp van 1,20m lang op verschillende doelen. Zo kunnen we schieten op blazoenen, ballonnen en posters. Daarbij wordt gelet op de houding, het gebruik van de blaaspijp en natuurlijk de veiligheid. Wie is de beste schutter in jullie midden?

Meer informatie

Boogschieten

Boogschieten bij Team Biesbosch doen we op onze eigen baan op verschillende doelen. Zo hebben we blazoenen, ballonnen en diverse posters. Na een oefenronde zullen er op de verschillende doelen punten bijgehouden worden. Wie zal er de beste schutter worden? Bij Team Biesbosch beschikken we over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen, wat deze activiteit geschikt maakt voor jong en oud!

Meer informatie

Escape Island Biesbosch

Je wordt gedropt op ons privé eiland! Hoe komt je er weer af?! Komt jouw team droog van het eiland?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch

Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.Wilt u meer informatie over het Escape Room? Helaas, het is het leukste om opgesloten te worden in onze Rattenkeet en alles helemaal zelf uit te vinden.

Meer informatie

Fietstocht

Natuurlijk mag het fietsen in de biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet en de ander omdat het gezond is, het een vrij gevoel geeft en omdat de natuur stiekem best iets moois te bieden heeft.Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in de biesbosch.

Meer informatie

Flintstone Rally

Ludieke activiteit passend bij elk groeps uitje. Met de door ons geleverde materialen kunt u een flintstone-auto ontwerpen en bouwen. Hij moet ook echt rijden en ons parcours kunnen volbrengen. Hilariteit gegarandeerd.

Meer informatie

Fluisterboottocht

Fluisterboot “Vissershang” biedt plaats aan zestig personen. Tochten met deze boot leiden u door kleine kreken en geulen van het Nationaal Park de Biesbosch. Deze tochten zijn uniek daar deze rietaak niet alleen geruisloos vaart, maar ook slechts een diepgang heeft van 35 cm. Deze vaartochten bieden u de gelegenheid om van de natuur in het Nationaal Park de Brabantse Biesbosch te genieten en past uitstekend in een compleet programma!

Meer informatie

High Team Adventure

De High Team Adventure betekend samenwerken op 12 meter hoogte en vertrouwen op elkaar! Maak met deze activiteit een vrije val, klim langs de paal naar 12 meter bij de high all aboard of help elkaar steeds een stapje verder op de Jacobsladder… een grensverleggende toegankelijke ervaring! Zijn er deelnemers die dit echt niet kunnen of durven? Geen probleem! Ook de deelenemers op de grond spelen een belangrijke rol bij deze activiteit.

Meer informatie

Kano Adventure tocht

Wilt u tijdens het kanovaren iets extra’s dan is de kano adventure tocht precies wat je zoekt. Gewapend met kaart en GPS ga je vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien erop toe dat je ongeveer in de goede richting vaart. Dit bedrijfsuitje kan ook met een elektrische sloep waarmee u door de Biesbosch toert.

Meer informatie

Kanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan, tijdens je dagje uit met vrienden of personeel, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano’s om je heen. In een Canadese kano moet je er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die je wilt. De begeleiding van TeamBiesbosch laat je de mooiste kreekjes zien.

Meer informatie

Kickbiken

Kickbiken is nieuw, sportief, snel en leuk om te doen. Een kickbike, ook wel de volwassene step genoemd, is een stoere step met een groot wiel aan de voorkant, een klein wiel aan de achterkant en een licht frame in het midden. Team Biesbosch biedt u het kickbiken in de Biesbosch aan. Een leuke tocht waar u het mooiste van de Biesbosch op de step zult gaan verkennen.

Meer informatie

Mastermind

Mastermind is teambuilding waarbij er fysiek niet heel veel van de deelnemers wordt gevraagd, voor alle onderdelen dienen de deelnemers met elkaar de oplossing te bedenken. Samenwerken is hierbij vereist. Mastemind wordt vaak gekozen bij een semi-actief programma of als onderdeel van een uitgebreider programma.

Meer informatie

Outdoor Lasergame

Team Biesbosch heeft 20 laserguns waarmee op het terrein van TeamBiesbosch verschillende spellen gespeeld kunnen worden. Teams tegen elkaar, het bekende vlag veroveren van de tegenstander, met een Swatteam een vesting veroveren enz. enz. Het outdoor lasergame is zeer geschikt voor zowel volwassenen als de kinderen en past erg goed binnen een compleet outdoor programma!

Meer informatie

Shoot Out

Shoot Out is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de punten door verschillende uit te voeren en natuurlijk wordt er uiteindelijk gebatteld tegen elkaar. Maskers op, pijlen en bogen mee en… GO!

Meer informatie

Suppen

Met Suppen oftewel Stand Up Paddling, beweeg je je staand voort op een groot supboard met een speciale suppaddle. Bij Team Biesbosch bieden we deze nieuwe sport aan als clinic op onze eigen locatie aan het Kurenmeer. Wie houdt het droog en welk team wint de estafette?

Meer informatie

Survival Parcours

Het survivalparcours van Team Biesbosch is een uitdagend touwenparcours laag bij de grond en over het water. De grond raken kost punten en iets extra’s doen levert punten op. Klimmend over netten, hangend aan touwen en klauterend over bruggen.. Wie haalt het eind met de maximale score?!

Meer informatie

Teambuilding

Samenwerking en fun zijn de belangrijkste elementen van Team Building. Omdat er met simpele materialen gewerkt wordt, zijn het bij deze activiteit de deelnemers en instructeurs die de opdrachten uitdagend maken. De gebruikte spellen zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist.

Meer informatie

Teamchallenge

Ga je met jouw team de ultieme uitdaging aan? Bedwing als team de verschillende onderdelen in onze teamchallenge, denk hierbij aan een stormwand, de vertrouwensdriehoek en ons slackline-parcours. Het draait hierbij om vertrouwen, samenwerken en communiceren! Welk team zet de beste tijd neer en wint?

Meer informatie

Expeditie Biesbosch

Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, kracht en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eiland-raad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzint u een groepsnaam en ontvangt u een eigen vlag en bandana.

Meer informatie

Klimpark Biesbosch

Een klimpark is een prachtige activiteit voor verschillende groepsuitje. Vrijgezellen, families en kinderfeestjes, de touwbanen zijn van verschillende niveaus en daarmee is het voor een breed publiek toegankelijk. Continu gezekerd dus om uw veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Uniek in Nederland zoveel activiteiten bij elkaar tegen het prachtige decor van Nationaal Park de Biesbosch.

Meer informatie

Escape Toren Biesbosch

Jullie zitten opgesloten boven in de Biesbosch Toren… Komt jouw team veilig naar beneden?

Meer informatie

Biesbosch Escape

Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.Wilt u meer informatie over het Escape Room? Helaas, het is het leukste om opgesloten te worden in onze Rattenkeet en alles helemaal zelf uit te vinden.

Meer informatie

Escape Island Biesbosch Kids Editie

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen

Vragen of hulp nodig?

Of gewoon liever iemand spreken?

Bellen?
Vandaag bereikbaar tot 17:00.
0183 - 564 284
Chatten?
Wij staan je graag te woord
Start de chat