Escape Island Biesbosch Kids Edition, uniek in Nederland!

Een super origineel uitje! Kom jij met je vrienden/vriendinnen of als onderdeel van je familie uitje genieten van ons Escape Island Biesbosch Kids Edition? Vind je het idee van een Escape Room erg leuk, maar ben je toch liever buiten bezig? Boek dan nu het Escape Island! Het eiland is te boeken als losse activiteit, maar past ook uitermate goed in een combinatieprogramma tijdens bijvoorbeeld een familie uitje. En om het nog leuker te maken is het zelfs mogelijk om met twee eilanden tegelijk tegen elkaar te strijden! Welk team zal er droog van het eiland af komen?

Escape Island

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar jullie gaan als groep griendwerkers op pad en worden gedropt op ons eilandje. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog en gaan de uitdagingen pas écht beginnen. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons Escape eiland? Samenwerken is erg belangrijk op Escape Island Biesbosch Kids Edition. Lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!? Ons Escape Eiland is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Daarbij is het Escape Island Kids Edition uitermate geschikt als onderdeel voor je familie uitje en een super leuk alternatief voor een Escape Room!

Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan ons survivalparcours, outdoor lasergamen, het vlotbouwen en varen en nog meer mogelijkheden… Wij maken elk uitje op maat zodat de (mid)dag precies bij jullie past, of je nu met je vriendengroep of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk!