Escape Island Biesbosch kidsedition, uniek in Nederland!

Een super origineel uitje! Kom jij met je vrienden/ vriendinnen of onderdeel van je familie uitje genieten van ons Escape Island?
Jullie gaan als groep griendwerkers op pad en worden gedropt op ons eiland. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog en gaan de uitdagingen pas écht beginnen. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!? Onze Escape Island kidsedition is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Daarbij is ons Escape Island uitermate geschikt als onderdeel voor je familie uitje.

Nieuwsgierig geworden, neem dan nu contact op.. wij dagen jullie uit!

Samen doen, Samen beleven!

Wanneer je een uitje bij TeamBiesbosch boekt kun je dit in combinatie doen met onze andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij o.a. aan ons survivalparcours, het quad rijden, het vlotbouwen en varen en nog meer mogelijkheden…Wij maken elk uitje op maat zodat de (mid)dag precies bij jullie past, of je nu met je vriendengroep of familie langskomt een bezoek aan ons Escape Island is voor iedereen leuk!

 

 

 

Escape Island Biesbosch Kids Edition voor Vrienden & Familie in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen