Samen doen, samen beleven!

Boek een leuk uitje in de Biesbosch

Gelegen aan het Kurenmeer en aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch, heeft TeamBiesbosch een unieke en veelzijdige locatie.

De Biesbosch is prachtig in elk seizoen, ook in de winter! Kom genieten van de winterse sferen, de fonkelende lichtjes en warme haardvuren. Onze locatie bied o.a. mogelijkheden voor een teamuitje, vergaderarrangement of kinderfeestje. Stel je eigen programma samen en sluit af met marhsmallows en warme chocolademelk, een glaasje gluhwein of een heuse winterbarbecue!

Voor de echte avonturiers bieden wij onze Winter Expeditie, maar ook climbing in the dark behoort tot de mogelijkheden!  Doe je liever iets relaxed en overdekt? Kies dan voor mastermind, boogschieten en onze escape room! Of stel volledig je eigen programma samen, zo is er voor ieder wat wils.

Doe nu je aanvraag en leg je gewenste datum vast. We denken graag met je mee om zo tot een passend uitje voor jullie te komen!

 

 

Over Team Biesbosch

TeamBiesbosch maakt de unieke combinatie tussen natuurbeleving en lekker bezig zijn in dit prachtige natuurgebied! De mooiste manier om de kreekjes van de Biesbosch te ontdekken is met de kano. Aan de rand van de Biesbosch ligt onze locatie met tal van onderscheidende activiteiten. Ons Escape Island of het uitdagende klimpark combineren met een mooie tocht door Nationaal Park de Biesbosch. Wij kunnen volledige arrangementen op maat bieden inclusief catering, gratis parkeren, vergadermogelijkheden, douchegelegenheid & overnachtingen.

Bereikbaarheid

TeamBiesbosch is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Onze locatie ligt centraal precies tussen de Randstad en Brabant, regio Utrecht, Dordrecht en Breda/ Tilburg.