Ben je ook weer toe aan een uitje, lekker met vrienden, familie of collega’s weer op pad en leuke activiteiten ondernemen! Ons klimpark is prima mogelijk en ook veilig! Met een groepje van 4 of met 1 huishouden is ons escape island ook een goede tip! We zijn weer volop uitjes aan het bieden voor kinderen, gezinnen, jongeren t/m 26 jaar en groepjes met max. 4 personen vanaf 27 jaar. Later in het voorjaar hopen we ook weer bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en andere groepen te mogen verwelkomen.

Kijk voor meer mogelijkheden in onze agenda meivakantie!

 

Uitjes boeken en samenstellen is best een onderneming in deze tijd en hierin denken we graag met je mee, neem hiervoor contact op of bel met ons.

Wat is er dan mogelijk aan activiteiten?

Activiteiten zoals onze escaperoom en een aantal samenwerkingsspellen kunnen helaas niet of alleen met gezinnen of groepen uit 1 huishouden. Ons escape island is daarintegen weer zeer geschikt!!

We hopen samen met jullie uit deze moeilijke tijd te gaan komen! Wij houden vol en hebben er weer zin in. We bieden leuke uitjes die binnen de regels zoals ze gelden mogelijk zijn. We gunnen het iedereen om lekker samen buiten actief te zijn. Zowel fysiek bezig zijn als sociale contacten worden steeds belangrijker is deze voor vele moeilijke periode.