Bedrijfsuitje in Nationaal Park de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om je bedrijfsuitje in te organiseren, daarbij is TeamBiesbosch dé partij waarbij je terecht kan voor uitjes op een schitterende locatie met TOP kwaliteit en unieke activiteiten. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van leuke uitjes. Wij staan voor samen doen, samen beleven en onderscheiden ons in kwaliteit, gezelligheid, duurzaamheid & houden het persoonlijk!

Iedereen kan mee doen!

Actief bezig zijn tijdens een bedrijfsuitje kan de nodige collega’s afschrikken en zeker als het om outdoor gaat. Wij zullen het tegendeel bewijzen en weten uit ervaring dat we iedereen kunnen betrekken zolang je maar leuke, originele & toegankelijke activiteiten biedt die voor iedereen geschikt zijn. Onder actief verstaan wij activiteiten waarbij je moet bewegen en samenwerken, een topconditie heb je er zeker niet voor nodig. Denk hierbij o.a. boogschieten, teamopdrachten, vlotbouwen en varen, flinstone rally, mastermind, high team adventure, kanotochten etc etc. Uiteraard kunnen we de activiteiten zo samenstellen dat het passend is voor jullie bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een keuzeprogramma tussen actieve & semi- actieve activiteiten, hier kunnen de deelnemers zich dan vooraf op inschrijven. Voor ieder wat wils dus. Doordat wij activiteiten hebben voor jong & oud kunnen we voor elk team én doel een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren. Elkaar beter leren kennen, gewoon veel fun, een familiedag met het bedrijf, vergaderarrangement, (actieve) teambuilding of teamtrainingen. Wat jullie doel ook is, wij regelen het!

Familiedag met het bedrijf

Een familiedag voor je bedrijf organiseren? Wij nemen graag het werk uit handen en creëren een unieke familiedag om nooit meer te vergeten! Wat de gelegenheid (jubileum, bedankje etc.) ook is wij zorgen ervoor dat iedereen geniet, van kinderen tot volwassenen! Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies welke activiteiten het goed doen op zo’n speciale dag! Lekker bijkletsen, genieten van elkaars gezelschap en leuke activiteiten voor jong en oud: dat is waar een familiedag om draait. Veel van onze activiteiten zijn zeer geschikt om samen te doen én samen te beleven!

Vergaderarrangement

Bedrijven zijn nogal eens op zoek naar een andere omgeving om in te kunnen vergaderen. Dat kunnen wij zeker bieden, een mooie locatie in combinatie met een leuke vergaderbreak. Een mooie houten blokhut aan het strand met beamer en flipover vormt het decor. In de ochtend vergaderen, kopje koffie en Biesboschflap erbij. Na die heerlijke lunch de Biesbosch in of proberen te ontsnappen van ons Escape Island.. zo wil iedereen toch vergaderen?!

Teamtrainingen

Voor als je graag iets leerzaams wilt doen met je team! Bij ons niet alleen zitten en luisteren maar juist de combinatie met lekker bezig zijn en doen! TeamBiesbosch heeft de perfecte dag voor jullie, onze teamtrainingen zijn in samenwerking met trainingsbureau Wansink & Wansink.

Duurzaam Bedrijfsuitje

Nationaal park de Biesbosch is een prachtig gebied voor onze uitjes, we zijn er dan ook érg trots op om hier volledig verzorgde arrangementen te mogen uitvoeren. Denk hierbij aan de Green Adventure en de Kano-adventuretocht, dit zijn programma’s waarbij het draait om natuurbeleving en fun! We voeren het Green Key label met trots en zijn zelfs met het GOUDEN label beloond omdat we als bedrijf zo duurzaam mogelijk werken en dit ook aan onze klanten overbrengen.

Bedrijfsuitje XL

Wij zijn gevestigd op het terrein van recreatiepark de Kurenpolder en hebben alle faciliteiten om uitjes te verzorgen voor groepen tot wel 1000 personen. We beschikken over een groot restaurant/ plaza, met volop cateringmogelijkheden. Tevens beschikken wij over een prachtige beach house waar het voor grotere groepen mogelijk is een feestavond/beachparty te organiseren. Daarnaast beschikken we op het terrein over voldoende toiletten, kleine lockers voor kostbaarheden, douches & een groot (gratis) parkeerterrein. Vooral het brede aanbod aan activiteiten en de ervaring in het werken met grote groepen maakt ons een aantrekkelijke partner voor jullie bedrijfsuitje.

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment! Rabobank, PV de Duizendpoot.