Een outdoorkamp vol te gekke activiteiten!

Onze locatie midden in de Biesbosch staat garant voor een te gek schoolkamp. Zin om 3 dagen (kan varieren) buiten te zijn, nieuwe vrienden te maken en niet bang om vies te worden? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Tijdens ons kamp leer je klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren, maak je kennis met de prachtige natuur van de Biesbosch, kun je een escape game spelen en nog veel meer!

Jezelf vervelen tijdens dit kamp is er eigenlijk niet bij! Het schoolkamp zit namelijk bomvol te gekke activiteiten! Zo gaan we natuurlijk klimmen is ons geheel vernieuwde klimpark, lasergamen, vlot bouwen en varen en met kano’s de Biesbosch verkennen. Een leuke toevoeging is onze escape game: The lost teacher. Goed communiceren en samenwerken is hier van groot belang. Welke teams lukt het om alle raadsels op te lossen en erachter te komen welke docent er vermist is?! In de vrije uurtjes kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van de Kurenpolder Recreatie. Hier vind je o.a. een pannaveld, diverse speeltoestellen en een dagstrand.

Na een te gekke dag buiten, eten we gezamenlijk en is er tijd om gezellig met je vrienden even te relaxen. De dag sluiten we af met een kampspel of activiteit en natuurlijk een kampvuur met marshmallows. Moe, maar voldaan, kruipen we daarna onze tenten in.

All-in concept (uiteraard is het ook mogelijk om zelf onderdelen of catering te verzorgen):

Tijdens dit kamp kunnen wij een all-in concept hanteren. Alle activiteiten, de overnachtingen, het eten & drinken, de tussendoortjes en begeleiding zijn inclusief. Overnachten doen we op ons eigen terrein aan het water in grote legertenten voorzien van bedjes, daarbij is er een grote centrale tent geplaatst. We hebben aparte tenten voor jongens en meiden. Vind je het toch fijner om thuis te slapen? Dat kan ook! We bieden dit kamp met en zonder overnachtingen aan.

Programma & tijden:

Onderstaand vind je een programma onder voorbehoud. Het kan zijn dat de tijden en/of dag invulling iets af wijkt. Door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het weer, kan er geschoven worden met de programmering of een alternatief worden aangeboden.

Dag 1:

10.00 uur. Op dag 1 word je samen met je ouders ontvangen op ons kamp om even
kennis met elkaar te maken.
10.30 uur. Nadat we afscheid hebben genomen gaan we het kamp inrichten en een
leuk kennismakingsspel spelen.
12.00 uur. Lunchtijd
13.00 uur. Tijd voor actie! De hele middag gaan we te gekke outdoor activiteiten
ondernemen. Zo gaan we survivallen tussen de bomen, outdoor lasergamen en natuurlijk vlot bouwen en varen. Vergeet je zwemkleding niet, want er is ook tijd om te zwemmen op ons dagstrand.
18.00 uur. Iedereen zal wel honger hebben ondertussen, tijd voor het diner!
19.00 uur. Vrije tijd
20.30 uur. Avondspel & Kampvuur
22.30 uur. Bedtijd

Dag 2:

08.00 uur. Tijd voor een goed ontbijt.
09.30 uur. Het begint goed vandaag! We starten met boogschieten op ons outdoor terrein en gaan de strijd aan op ons Team Challenge parcours.
12.00 uur. Lunchtijd
13.00 uur. Zwembroek en bikini mee, want we gaan deze middag de Biesbosch in voor een kano-adventure tocht. Door middel van een kaart gaan we proberen de route te vinden. Op iedere locatie staat ons een leuk spel te wachten.
19.00 uur. Vrije tijd / belmoment
20.30 uur. Activiteit & Kampvuur
22.30 uur. Bedtijd

Dag 3:

08.00 uur. Tijd voor een goed ontbijt.
09.30 uur. Klimmen en klauteren in ons klimpark
12.00 uur. Lunchtijd!
13.00 uur. Helaas alweer de laatste activiteiten voordat we op gaan opruimen. Ooit al wel eens een Flintstone auto gebouwd en mee gereden? Of een toren gebouwd van bamboe? Wij gaan het doen!
15.00 uur. Afbreken kamp
16.00 uur. Einde kamp

Begeleiding & Team Biesbosch:

Al 20 jaar organiseert Team Biesbosch outdoor uitjes voor diverse doelgroepen. Van schoolkampen tot kinderfeestjes en van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten. Al deze activiteiten worden begeleid door onze ervaren outdoor instructeurs.

Tijdens het kamp is er op ieder moment voldoende begeleiding aanwezig om de kinderen een fantastisch kamp te bezorgen. Het team zal bestaan uit onze ervaren en enthousiaste instructeurs die 24 uur per dag toezicht zullen houden en er voor zorgen dat alles goed verloopt. Er is altijd iemand aanwezig met een geldig EHBO diploma.

Prijzen:

Zijn sterk afhankelijk van het gekozen programma en catering.

Overige:

Tijdens het Biesbosch Adventure Camp zullen een aantal activiteiten op het water plaatsvinden. Een zwemdiploma is dan ook verplicht voor de deelnemers.

Bereikbaarheid

We zijn tijdens het kamp 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en/of noodgevallen. Tijdens de kennismaking zullen wij dit telefoonnummer aan de begeleidende docenten overhandigen.

 

Veelgestelde vragen:

Telefoon mee op kamp?
Ja, er mag een telefoon mee op kamp. Er zijn wel vaste momenten waarop er even naar huis gebeld mag worden.

Wat als het regent?
Gelukkig regent het nooit heel de dag en kunnen we altijd even schuilen, maar bij langdurige regen zullen wij een alternatief programma bieden. Zo kunnen we altijd het subtropisch zwembad in en activiteiten zoals bijvoorbeeld boogschieten zijn mogelijk onder een overkapping.