Buiten bewegen mag weer en elkaar ontmoeten is juist buiten goed om te doen. Onze locatie aan de Biesbosch is hiervoor ideaal. Nu de maatregelen weer zijn versoepeld kunnen er bij ons weer leuke uitje geboekt worden en wel Corona proof!!

Onze aanpassingen/ mogelijkhede:

  • Buiten mogen groepen gewoon samen een uitje beleven zonder maximale groepsgrootte. Aangezien alles bij ons buiten is zijn wij dus niet gebonden aan een max aantal personen, de Biesbosch is groot dus 1,5m afstand is geen punt!
  • Catering is bij ons mogelijk, maar heeft wat meer beperkingen. Afstand moet binnen en buiten worden gehouden. We hebben een groot terras en een groot restaurant dus ook grotere groepen kunnen weer bij ons terecht.
  • Kinderen t/m 18 jaar bij ons terecht kunnen en ook geen 1,5m afstand hoeven te bewaren. Wij als begeleiders moeten wel 1,5m afstand bewaren.
  • We stellen u in de gelegenheid handen te wassen en toiletten houden we goed schoon.
  • Bij klachten blijft u uiteraard thuis, hoeveel zin u ook heeft in een leuk uitje in de Biesbosch 😉
  • Voor volwassenen zijn er een aantal activiteiten die we nog niet bieden zoals onze escaperoom. Geen punt want we hebben ook een escape island wat weet prima kan!

Een uitje boeken kan, we reserveren alvast graag een datum en leuke activiteiten voor je.
Je uitje kosteloos verzetten als het Corona virus toch weer roet in het eten gooit, is mogelijk

Wij werken in deze periode uiteraard met een Corona protocol. Elk uitje starten we met het doornemen van dit protocol zodat iedereen veilig een leuk uitje kan beleven.