Samen doen, samen beleven. Ons motto is in deze tijd erg lastig geworden, maar blijft belangrijk zeker nu we zo lang in isolatie hebben gezeten. Uiteindelijk moeten we het toch samen doen. Wij krijgen op dit moment als bedrijf een flinke klap, maar gaan uit van positiviteit en er komt ook zeker weer een goede tijd. Onze passie is mensen op een leuke manier met elkaar in contact brengen, die passie is precies wat we nodig hebben om hier doorheen te komen.

We overleggen continu met onze gemeente en veiligheidsregio wat wel en niet mag.

  • Buiten mogen groepen gewoon samen een uitje beleven zonder maximale groepsgrootte. Aangezien alles bij ons buiten is zijn wij dus niet gebonden aan een max aantal personen, de Biesbosch is groot dus 1,5m afstand is geen punt!
  • Catering is bij ons mogelijk, maar heeft wat meer beperkingen. Vanaf 1 juni is lunch en BBQ mogelijk voor groepen tot 30 personen en vanaf 1 juli tot max 100 personen.
  • Kinderen t/m 12 jaar bij ons terecht kunnen en ook geen 1,5m afstand hoeven te bewaren. Wij als begeleiders moeten wel 1,5m afstand bewaren.

Helaas is er continu een misverstand mbt evenementen die niet zouden mogen t/m 1 september. De communicatie vanuit de overheid is hierin niet helder. Dat gaat namelijk om vergunningsplichtige evenementen zoals bijv festivals, daar vallen wij dus niet onder. Grote evenementen met landelijke uitstraling. Wij mogen dus weer, uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de RIVM. Dat kan ook prima omdat we een grote buitenlocatie hebben, 1.5m is geen punt bij het merendeel van onze activiteiten.

Een uitje boeken kan, we reserveren alvast graag een datum en leuke activiteiten voor je.
Je uitje kosteloos verzetten als het Corona virus toch weer roet in het eten gooit blijft is mogelijk

Wij werken in deze periode uiteraard met een Corona protocol. Elk uitje starten we met het doornemen van dit protocol zodat iedereen veilig een leuk uitje kan beleven.