Vlotvaren

Voor dat er met het vlot gevaren kan worden moet het nog gebouwd worden. Er is niets leukers dan met lekker weer op het water zijn, het zonnetje op je gezicht en varen maar. Met tonnen, palen en touw ga je aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard worden er tips gegeven door de instructeurs. Zodra het vlot af is ga je met je team  het water op om een goede tijd neer te zetten en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet… Bij deze activiteit is samenwerken een essentieel onderdeel, het liefst wil je toch varend de finish halen!

Samenwerking

Het vlotvaren is een van de outdoor activiteiten die wij bieden, het is leuk en actief. Je werkt in een team maar ook in wedstrijd element. Samen met je groep bouw je je eigen vlot. Wij geven je de materialen, de rest mag je helemaal zelf weten. We verdelen jullie in twee groepen waarna er tegen elkaar gestreden gaat worden. Eerst wie het mooiste vlot bouwt en daarna gaat het om welk vlot het best blijft drijven en uit eindelijk welk vlot het snelst gaat.

Vlotvaren en TeamBiesbosch

Het vlotvaren is geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, teamuitje en kinderfeestje (zwemdiploma verplicht). Ook kan het vlotvaren worden gecombineerd met een tal van andere activiteiten op onze locatie zoals:

–           Een combinatie met het klimpark

–           Kanovaren

–           Suppen

–           Outdoor lasergame

–           Pijl en boog schieten

–           Teambuilding

–           Survivallen

–           Etc.

Surivallen in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de Kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Vlotvaren en GreenKey

Omdat je eigenhandig je eigen vlot in elkaar zet en er geen motor op zit is deze activiteit niet schadelijk voor het milieu. Ook de materialen voor het vlot worden hergebruikt. Dit duurzaam omgaan met het milieu past goed bij ons bedrijf, vandaar dat wij ook het label Green Key Goud mogen voeren.