Survivallen in de Biesbosch

In de split van touw naar touw of als een aap ondersteboven van de ene naar de andere boom klimmen. Wordt u enthousiast als u dit leest? Dan is het survivallen echt iets voor u. Survivallen is actief, uitdagend, afwisselend en erg leuk om te doen. U hoeft geen turner te zijn om deze survival baan tot een goed einde te brengen maar creativiteit is wel nodig. Want hoe kunt u nu het best over 2 touwen die naast elkaar liggen heen lopen als u niet op de grond mag komen en er ook geen touw boven hangt? Op uw knieën of rollend? Het is helemaal aan u zolang u de grond maar niet raakt, want dat zal u punten gaan kosten.

Outdoor Survival

Onze survival baan op locatie is volledig gespannen tussen de bomen. Omdat het laag bij de grond is, is onze survivalbaan geschikt vanaf 8 jaar. Na de instructie van de instructeur gaan de deelnemers het parcours in en wordt er geprobeerd zo veel mogelijk punten te scoren. De grond raken kost punten en iets extra’s doen levert punten op. Klimmend over netten, hangend aan touwen en klauterend over bruggen.. Wie haalt het eind met de maximale score?!

Na het trotseren van het parcours boven de grond hebben we ook nog een bonus onderdeel. We verklappen alleen dat het hiervoor verstandig is om droge kleren mee te nemen. De rest mag u zelf invullen..

Survivallen TeamBiesbosch

De survivalbaan is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het survivallen kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld:

–           In combinatie met het klimpark

–           Kanovaren

–           Suppen

–           Outdoor lasergame

–           Pijl en boog schieten

–           Teambuilding

–           Vlot varen

–           Etc.

Surivallen in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Survivallen en GreenKey

Onze survivalbaan is zo gespannen dat hij niet schadelijk is voor de bomen maar wel zo dat u er plezier van kunt hebben. Ook zijn alle materialen natuurlijk waardoor het milieu niet belemmerd wordt. Dit duurzaam omgaan met het milieu heet Greenkey, iets waar TeamBiesbosch veel rekening mee houdt. We maken gebruik van de Biesbosch maar willen het graag op zijn mooist houden.